Ο αναβαθμισμένος κινητήρας της A45 AMG facelift θα τοποθετηθεί άμεσα στις αντίστοιχες CLA και GLA

Σχετικά άρθρα

2016-Mercedes-Benz-A45-AMG-facelift-3

Ταυτόχρονα με την A-Class facelift, η Mercedes-Benz παρουσίασε και την A45 AMG facelift που κινείται από μία ελαφρώς αναβαθμισμένη εκδοχή του γνωστού M133, τετρακύλινδρου, υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα που αποδίδει πλέον 381 άλογα και 475 Nm ροπής.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της AMG, Tobias Moers, αυτός ο κινητήρας θα τοποθετείται άμεσα στις καυτές εκδόσεις της CLA και GLA, εννοώντας ότι δεν θα περιμένει μέχρι το facelift αυτών των μοντέλων για την μηχανική ανανέωση. Επίσης, εκτός του κινητήρα, θα μεταφερθούν και οι υπόλοιπες “βελτιώσεις”. Αυτό σημαίνει ότι τόσο η CLA45 AMG όσο και η GLA45 AMG θα εξοπλίζονται με το αναβαθμισμένο, 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με τις κοντύτερες σχέσεις αλλά και το μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης στον εμπρός άξονα.

Τέλος, ο Moers επιβεβαίωσε το ότι οι διακριτικές αλλαγές που έγιναν στον σχεδιασμό της A-Class facelift δεν θα “μεταφερθούν” στις CLA και GLA αλλά το facelift αυτών των μοντέλων δεν θα αργήσει.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...