Αλλαγές θα σημειωθούν στην πίστα τις Ουγγαρίας τα επόμενα χρόνια

Σχετικά άρθρα

Hungaroring

Από το 1986 βρίσκεται στο καλεντάρι της Formula 1 η πίστα της Ουγγαρίας. Φέτος, συμπληρώνει 30 χρόνια συνεχής παρουσίας στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα, καθώς ποτέ δεν έχει απουσιάσει από τον θεσμό. Από τη στιγμή που κατασκευάστηκε η πίστα, όμως, δεν έχουν συμβεί δραματικές αλλαγές. Δεν αναφέρομαι στη χάραξη, μα στις εγκαταστάσεις, εν αντιθέσει με άλλες πίστες που έχουν βελτιωθεί στον συγκεκριμένο τομέα.

Αυτό είναι κάτι που πρόκειται ν’ αλλάξει, διότι οι υπεύθυνοι έχουν σχέδια που κάνουν λόγο για αλλαγές, προκειμένου να αναβαθμιστεί η πίστα. Βέβαια, οι βελτιώσεις θα είναι σε μεγάλο βαθμό, συνεπώς θα χρειαστεί να περάσει το λιγότερο μια 3ετία προτού ολοκληρωθεί το project, όπως εξηγεί ο Υπουργός Επενδύσεων της χώρας, Miklos Sesztak.

Τρία χρόνια θα είναι το ελάχιστο. Αλλά, πρέπει να ξεκινήσουμε με τα πιο σημαντικά. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο σχέδιό μας, αλλά το πρώτο βήμα θα είναι η νέα άσφαλτος στην πίστα. Θα πρέπει να βελτιώσουμε τις κερκίδες, επειδή έχουμε κάποια προβλήματα και θα πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό. Και μετά τα κτίρια των pits. Είναι ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά events στη χώρα και θέλουμε να το κρατήσουμε εδώ όσο περισσότερο γίνεται.

Η επιθυμία της Ουγγαρίας για να συνεχίσει να βρίσκεται στη Formula 1 νομίζω πως μπορεί να φανεί, και οι υπεύθυνοι ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για επέκταση του συμβολαίου μέχρι και το 2026, με την τωρινή σύμβαση να έχει ισχύ μέχρι τα τέλη του 2021.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...