Τριπλασιασμό της βελτίωσης ζητά ο Massa από τη Williams

Σχετικά άρθρα

Williams

Μια ομάδα που βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος δικαιούται να έχει τουλάχιστον ελπίδες για κάτι καλύτερο. Βέβαια, όταν είσαι η Williams και μπροστά σου βρίσκονται οι Mercedes και Ferrari, τότε τα πράγματα μοιάζουν πολύ δύσκολα. Βλέπεις, η Mercedes δύσκολα πέφτει από την κορυφή, η Ferrari δείχνει να έχει βρει τον δρόμο της, ενώ από την άλλη τα οικονομικά της βρετανικής ομάδας δε βρίσκονται στα καλύτερά τους.

Επιπλέον, η Red Bull είναι πάντα μία υπολογίσιμη δύναμη που μπορεί να κάνει τη ζημιά με έναν καλό κινητήρα, αλλά η ομάδα του Grove δε σταματά να προσπαθεί για συνεχή βελτίωση. Με τα τωρινά δεδομένα, η υπόθεση τίτλος δεν είναι καθόλου ρεαλιστική για τη Williams, κάτι που παραδέχεται και ο Felipe Massa, ο οποίος λέει πως θα πρέπει να τριπλασιαστεί η βελτίωση του μονοθεσίου για να διεκδικούν νίκες.

Νομίζω ότι, για να παλέψουμε για το πρωτάθλημα, θα πρέπει να τριπλασιάσουμε τη βελτίωση του μονοθεσίου, από τώρα μέχρι τον πρώτο αγώνα. Ξέρουμε ότι η Mercedes είναι πολύ δυνατή, δίνοντας γύρο μέχρι και τον πέμπτο στη Βραζιλία, κάτι που δείχνει πόσο δυνατοί είναι. Ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια καλή βελτίωση την επόμενη χρονιά και ότι θα μπορέσουμε να παλέψουμε καλύτερα με αυτές τις ομάδες, ειδικότερα με τις Mercedes και Ferrari, που είναι δυνατότεροι από εμάς φέτος.

Felipe Massa

Δύο είναι οι ομάδες που φαίνεται πως θα κυριαρχήσουν και το 2016. Η Mercedes και η Ferrari είναι τα μεγάλα φαβορί για τη νέα σεζόν, όμως ο Βραζιλιάνος επισημαίνει πως αυτό συμβαίνει σε όλη την ιστορία του αθλήματος.

Από τότε που ξεκίνησα στη Formula 1, ήταν έτσι (να κυριαρχούν δύο ομάδες). Σε όλα αυτά τα χρόνια, δύο ομάδες πάλευαν για το πρωτάθλημα. Κανονικά, τον περισσότερο καιρό έχεις μια ομάδα που είναι δυνατότερη από την άλλη, κάτι που δε θέλει να βλέπει ο κόσμος, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει τώρα, καθώς γίνεται σε όλη την ιστορία της Formula 1.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...