Δουλειά και μόνο για δουλειά βλέπει η Williams για το 2016

Σχετικά άρθρα

Williams

Η θετική έκπληξη της περσινής σεζόν δεν ήταν άλλη από τη Williams. Η βρετανική ομάδα εκμεταλλεύτηκε την τεράστια αλλαγή στους κανονισμούς, αλλά και το power unit της Mercedes, τερματίζοντας τελικά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Φέτος, η ομάδα του Grove είναι ξανά στην τρίτη θέση, χωρίς να καταφέρνει να αποτελεί πραγματική απειλή της Ferrari για όλη τη σεζόν.

Η τρίτη θέση ίσως να μοιάζει εξαιρετική σε κάποιους οπαδούς, ωστόσο, αν αναλογιστούμε την ιστορία της ομάδας, τότε σίγουρα δεν είναι. Η αναπληρώτρια επί κεφαλής της Williams, Claire Williams, είναι χαρούμενη με την ανταγωνιστικότητα της FW37, ωστόσο λέει πως η ομάδα θα πρέπει να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς, ώστε να προσθέσει επιπλέον πίεση στην κορυφή.

Είναι λίγο διαφορετικό το συναίσθημα από αυτό της περασμένης σεζόν, αλλά είναι εξαιρετικό. Είναι σπουδαίο για την ομάδα να είσαι τρίτος, όλοι έχουν δώσει τόσα πολλά για να εδραιώσουμε τη θέση μας και είναι ένα πολύ θετικό βήμα. Αλλά, είναι όλα γύρω από την επόμενη σεζόν κι έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε για να πετύχουμε αυτά που πρέπει να πετύχουμε.

Νομίζω ότι πρέπει να δουλέψει όλη η ομάδα. Υπάρχουν περιοχές στη λειτουργία της πίστας που ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε, να κάνουμε καλή δουλειά στην αεροδυναμική σήραγγα και στη συνέχεια σε όλο το μονοθέσιο. Αν σκοπεύεις να αλλάξεις και να προχωρήσεις, θα πρέπει να το κάνεις σε όλη την ομάδα για να το πετύχεις αυτό.

Felipe Massa

Η Williams είδε δύο οδηγούς της να τερματίζουν εντός της βαθμολογούμενης 10άδας στο Grand Prix της Βραζιλίας. Ο Felipe Massa, όμως, ακυρώθηκε, καθώς το πίσω δεξί του ελαστικό ήταν σε θερμοκρασία 137°C πριν από την εκκίνηση. Η ομάδα θα προχωρήσει σε έφεση, με τον Βραζιλιάνο να υπερασπίζεται φυσικά την απόφαση αυτή.

Αν είχαμε ένα ελαστικό στους 137°C, θα είχε πιάσει φωτιά. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε αυτό. Η ομάδα προσπαθεί να καταλάβει τι έγινε, επειδή τώρα κανένας δεν μπορεί να το κάνει.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα