Ο Hakkinen προτείνει πιο αυστηρές ποινές στον Maldonado

Σχετικά άρθρα

Pastor Maldonado

Είναι ο πιο επικίνδυνος οδηγός της Formula 1· ο βασιλιάς του τρακαρίσματος· ο οδηγός με τη βαλίτσα· ο κύριος PDVSA. Μπορώ να γράψω πολλούς ακόμα χαρακτηρισμούς, αλλά το όνομά του τα λέει όλα: Pastor Maldonado. Ο Βενεζουελάνος που έγινε οδηγός χάρη στα χρήματα που δίνει στις ομάδες, εκτός από το ότι έχει φίλους, όπως λέει, έχει ταχύτητα αντίστοιχη με του Lewis Hamilton.

Καλά όλα αυτά, αλλά, όταν στερεί θέσεις και βαθμούς από τους άλλους οδηγούς, τότε γίνεται πολύ εκνευριστικός. Βέβαια, ο ίδιος θεωρεί πως δεν κάνει κάτι κακό, πράγμα που κάνει τα αρνητικά σχόλια να καταλήγουν δικαίως στο πρόσωπό του. Μέχρι και ο Mika Hakkinen μίλησε για τον οδηγό της Lotus, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα πρέπει να επιβάλλονται πιο αυστηρές ποινές.

Αν ένας οδηγός δε μαθαίνει από τα λάθη του, τότε πρέπει να του δίνεις πιο αυστηρές ποινές. Ο Maldonado δε δείχνει να μαθαίνει τίποτα από τα λάθη του. Νομίζω ότι, όταν οι άλλοι οδηγοί μάχονται μαζί του, δεν ξέρουν τι πραγματικά θα συμβεί. Μπορώ να καταλάβω ότι, αν μάχεσαι για τη νίκη στους τελευταίους γύρους, είσαι ριψοκίνδυνος. Αλλά, γενικά θα πρέπει να χρησιμοποιεί περισσότερη κοινή λογική.

ΠηγήIlta Sanomat
ViaGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...