Ο Maldonado κόλλησε… Hamiltonίτιδα!

Σχετικά άρθρα

Pastor Maldonado

Ο κύριος… PDVSA φαίνεται πως κόλλησε την «ασθένεια» του Lewis Hamilton ή αν θέλεις τη… Hamiltonίτιδα. Η αλαζονεία του Πρωταθλητή σπάει κάθε ρεκόρ με το πέρασμα του χρόνου, ωστόσο δεν είναι σίγουρα ο μοναδικός αθλητής στον κόσμο που επιδεικνύει τέτοια συμπεριφορά και προβαίνει σε τέτοιες δηλώσεις.

Ο Pastor Maldonado φαίνεται πως ζήλεψε την υπεροψία του Hamilton και φρόντισε να δώσει μια απάντηση στον Πρωταθλητή. Ο Βενεζουελάνος πιστεύει ότι ανήκει στους καλύτερους οδηγούς του αθλήματος. Όχι, αυτό δεν το λέει άμεσα, αλλά, τι θέλεις να γράψω ότι πιστεύει ότι έχει το ταλέντο να κερδίσει τον Hamilton, αν βέβαια είχε το ίδιο μονοθέσιο με τον Βρετανό.

Θα ήθελα να μάθετε αν μπορούσα να είμαι στο ίδιο επίπεδο με τον Hamilton. Δυστυχώς, δεν είχα την ευκαιρία να βρεθώ σε ένα ικανό για νίκες μονοθέσιο, αλλά πιστεύω πως, αν ήμουν στη Mercedes, θα μπορούσα να συμβαδίσω με τον Lewis. Σίγουρα, έχω τη φιλοδοξία και το μαχητικό πνεύμα. Και ξέρω ότι έχω το ταλέντο να τον κερδίσω.

Maldonado

Καθόλου μετανιωμένος δεν είναι ο Maldonado για όσα κάνει στην πίστα. Οι άλλοι οδηγοί είναι υποχρεωμένοι να ανέχονται τη μεγάλη χορηγία της PDVSA, αλλά ο 30χρονος υπερασπίζεται το επιθετικό στυλ οδήγησής του. Αν κι έχει προκαλέσει δεκάδες ατυχήματα, ο ίδιος υποστηρίζει πως έχει αρκετούς φίλους στη Formula 1.

Πάντα οδηγούσα πολύ επιθετικά. Σε όλη μου την καριέρα. Όταν βάζω το κράνος μου, πηγαίνω όσο πιο γρήγορα μπορώ. Και μερικές φορές ακόμα περισσότερο. Κάποιες φορές κάνεις αυτό το λάθος, αλλά, για να μάθεις τα όρια, θα πρέπει να τα ξεπεράσεις. Ακόμα και στον πρώτο μου αγώνα στα καρτ, πάντα ήμουν ριψοκίνδυνος. Όλα ή τίποτα, αυτό είναι το motto μου.

Είναι μέρος του παιχνιδιού. Και οι άλλοι οδηγοί τρακάρουν, αλλά κανένας δε λέει τίποτα μετά. Τρακάρω εγώ και αμέσως είναι σκάνδαλο. Κάποιες φορές, νομίζω ότι δεν είναι δίκαιο και πάντα φταίω εγώ. Έχω περισσότερους φίλους από όσους νομίζεται. Πιθανώς, περισσότερους από τον Lewis. Είμαι φίλος με τον Fernando Alonso, τον Felipe Massa, ενώ τα πηγαίνω καλά και με τον Sergio Perez, παρόλο που είχαμε σκληρές μάχες για πολλά χρόνια.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr