Dennis: Ο Hamilton στη McLaren δε θα ήταν έτσι

Σχετικά άρθρα

Hamilton

Όταν είσαι τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 είναι λογικό να έχεις περισσότερους που σε συμπαθούν παρά που σε αντιπαθούν ή ακόμα και σε μισούν. Βέβαια, αυτό συμβαίνει στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, αλλά σίγουρα όχι όσον αφορά τον Lewis Hamilton, ο οποίος έχει πάρει πολύ ψηλά τον… αμανέ και θεωρεί πως μπορεί να προσβάλει τους πάντες και τα πάντα.

Ο Βρετανός είναι ένας πολύ διαφορετικός άνθρωπος από τις πρώτες του χρονιές στο άθλημα, με το κακό να ξεκινάει κοντά στο 2011, όταν η XIX Entertainment ανέλαβε την… εικόνα του μέχρι και πριν από έναν χρόνο, όταν οι δύο πλευρές τερμάτισαν τη συνεργασία τους. Το κακό, όμως, είχε γίνει και πλέον ο 30χρονος δε φαίνεται πως αλλάζει συμπεριφορά.

Το αντίθετο θα έλεγα, πράγμα που αυξάνει τους ανθρώπους που τον μισούν, αφού δε διστάζει να προσβάλει ακόμα και τον Michael Schumacher. Ο Ron Dennis μιλάει για τον πρώην οδηγό του στη McLaren, πιστεύοντας ότι ο Hamilton δε θα είχε αυτή τη συμπεριφορά αν βρισκόταν στο Woking.

Δεν εγκρίνω ό,τι λέει και ό,τι κάνει, τον βλέπω με ανάμεικτα συναισθήματα και κάποιες φορές φύγει από τις ράγες. Αλλά, παρ’ όλα αυτά σπουδαίοι αθλητές είναι σπουδαίοι επειδή κάνουν κάποιες θυσίες. Και κάποιες φορές οι θυσίες αυτές είναι είναι ένα τυπικό μέρος της παιδικής τους ηλικίας,  δεν το διαχειρίζονται σωστά μέσα από τη συμπεριφορά τους. Αν ήταν στη McLaren, δεν θα είχε αυτή τη συμπεριφορά, γιατί δε θα του το επιτρέπαμε. Έχει σπάσει μερικές αλυσίδες που δε θα ήθελε.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...