Ο Alonso διαψεύδει τα περί διαλείμματος που είπε ο Dennis

Σχετικά άρθρα

Fernando Alosno

Δεν είναι τόσο εύκολο κανείς να μιλά για το μέλλον του, όμως ο Fernando Alonso θεωρεί πως η αποχώρησή του από τη Formula 1 θα γίνει στα τέλη του 2017. Άρα, έχει άλλες δύο σεζόν μέχρι τότε. Ή μήπως όχι; Αν ρωτήσεις το αφεντικό του McLaren Group, Ron Dennis, τότε ίσως ο Ισπανός να βρεθεί μία ακόμη χρονιά στο άθλημα και όχι δύο.

Ο Βρετανός υπονοεί ο Ferni μπορεί να απουσιάζει από το άθλημα το 2016, κάνοντας έτσι ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του. Ο Alonso ενημερώθηκε για τις δηλώσει αυτές και σπεύδει να τις διαψεύσει, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να πάει πουθενά την επόμενη σεζόν.

Θα είμαι εδώ, θα είμαι. Δεν έχω μιλήσει μαζί του, έτσι δε νομίζω ότι είναι αλήθεια. Είναι πάντα η ίδια ιστορία: όταν ο Ron ή ένας άλλος οδηγός λέει κάτι, τότε εγώ πρέπει να μαντέψω τι είπε. Πιστεύω ότι, όταν μιλάει, έχετε τη χρυσή ευκαιρία να τον ρωτήσετε και δεν ξέρω τι ήθελε να πει.

Αν θέλει να ασκήσει πίεση σε κάποιον, είμαι σίγουρος ότι αυτός δεν είμαι εγώ, και, αν πρέπει να είναι κάποιος, θα πρέπει να είναι η Honda, έτσι αυτοί πρέπει να κάνουν καλύτερη δουλειά τον χειμώνα. Προφανώς, ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί όταν πατήσουμε πίστα του χρόνου, αλλά και λίγο τυχεροί, με ελαστικά που θα διαρκούν περισσότερο από 1 γύρο.

Η τελευταία πρόταση του «El Nano» σχετίζεται με το σημερινό του κλατάρισμα στο Q1, το οποίο δεν του έδωσε την ευκαιρία να προκριθεί στο Q2, όπως έκανε με άνεση ο Jenson Button.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...