H Hublot ανανεώνει το ρολόι για τη LaFerrari, προσθέτει ζαφείρι

Σχετικά άρθρα

Hublot_MP-05_LaFerrari_Sapphire_03

Η Hublot πριν σχεδόν τρία χρόνια, και όταν είχε παρουσιαστεί η LaFerrari, παρουσίασε ένα εντυπωσιακό και καινοτόμο ρολόι, που διέθετε εξαιρετική εμφάνιση και τεχνολογία. Το Hublot MP-05 LaFerrari, είχε ένα μοναδικό μηχανισμό κίνησης, που του επιτρέπει να λειτουργεί ακόμα και μετά από δύο μήνες ακινησίας.

Πρόσφατα, η ελβετική ωρολογοποιία ανανέωσε τον χρονογράφο, και πλέον τον ονομάζει MP-05 LaFerrari Sapphire. Όπως καταλαβαίνεις και από το τίτλο, πλέον χρησιμοποιεί ζαφείρι στην κατασκευή του. Πιο συγκεκριμένα, η κάσα είναι κατασκευασμένη από αυτό το εξαιρετικά ακριβό πέτρωμα και αποτελείται από 7 επιμέρους συστατικά επιδέξια σκαλισμένα, με την κατασκευή της κάσας να χρειάζεται πάνω από 600 ώρες εργασίας.

Hublot_MP-05_LaFerrari_Sapphire_05

Εκτός από αυτή, το ρολόι έχει μια ειδική μαύρη επίστρωση τιτανίου με τεχνολογία PVD, που περιβάλλει 637 ξεχωριστά εξαρτήματα και χάρη στο σύστημα κίνησης tourbillion, μοιάζει σαν έναν κινητήρα της Ferrari. Τη προηγούμενη φορά η Hublot είχε κατασκευάσει μόλις 50 κομμάτια, και τώρα προσθέτει άλλα 20, κάτι που πλέον σημαίνει ότι σχεδόν ένας στους 7 ιδιοκτήτες της LaFerrari θα φοράει στο καρπό του αυτό το κόσμημα. Τιμή δεν ανακοινώθηκε, αλλά εκτιμάται ότι αγγίζει με ευκολία 5-ψήφιο νούμερο σε ευρώ, αν όχι 6-ψήφιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...