Με δύο NSX και ένα ηλεκτρικό στο φετινό Pikes Peak η Honda

Σχετικά άρθρα

honda nsx pikes peak

Στο περσινό Pikes Peak, το επίσημο pace car ήταν το νέο Honda NSX, με την ιαπωνική εταιρία φέτος να συμμετάσχει κανονικά στον αγώνα με δυο αγωνιστικά NSX, καθώς και με μια αναβαθμισμένη έκδοση του ηλεκτρικού αγωνιστικού CR-Z.

Το ένα από τα δύο NSX θα τρέξει στην κατηγορία Time Attack 2 Production, κάτι που σημαίνει πως το αυτοκίνητο θα βρίσκεται σε εργοστασιακή μορφή, εκτός από την τοποθέτηση του roll cage, ενώ το άλλο θα τρέξει στην κατηγορία Time Attack 1, που επιτρέπει αλλαγές στον κινητήρα, στο bodykit και στο στήσιμο. Οδηγοί τους θα είναι οι James και Nick Robinson, δύο αδέρφια που εργάζονται για λογαριασμό της Honda στο κέντρο έρευνας και ανάπτυξής της στο Οχάιο.

Το ανανεωμένο CR-Z θα φορά νέο bodykit και οδηγός του θα είναι και πάλι ο Ιάπωνας Tetsuya Yamano. Στόχος της Honda είναι να καταλάβει τη νίκη στη κατηγορία του. Πέρυσι πήρε την 11η θέση. Το φετινό Pikes Peak σηματοδοτεί την 100η επέτειο της θρυλικής ανάβασης στο βουνό του Κολοράντο.

Πηγήautoblog.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...