Δημοπρατείται μια εκπληκτική συλλογή από 17 muscle cars

Σχετικά άρθρα

muscle_car_collection_01

Μόλις μια ώρα μακριά από την γενέτειρα πόλη του Carroll Shelby βρίσκεται η ιδιαίτερα εντυπωσιακή συλλογή του Joe McMurrey, ο οποίος έχει ιδιαίτερο θαυμασμό στα αμερικάνικα muscle cars, κυρίως στα Shelby και στην κληρονομιά του, με τον Carroll Shelby να την είχε επισκεφθεί τον Οκτώβριο του 2011.

Η συλλογή του χαρακτηρίζεται από σπάνια και συλλεκτικά αυτοκίνητα, τα οποία είναι πλήρως λειτουργικά και κυρίως διαθέτουν τα κατάλληλα έγγραφα για να αποδείξουν την γνησιότητα τους, όντας αποτέλεσμα πολλών ετών του McMurrey για να την ολοκληρώσει.

muscle_car_collection_02

Στην δημοπρασία Original Spring Classic του οίκου Mecum, που θα γίνει τον ερχόμενο Μάιο, θα βγουν στο σφυρί 17 αυτοκίνητα που αναμένεται να πιάσουν αρκετά εκατομμύρια δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...