Ήξερες την Ferrari F355 Club Italia; Πωλείται μία!

Σχετικά άρθρα

Ferrari-F355-Club-Italia-occasion-01

Δεν θα σου κρύψω, ότι εγώ δεν ήξερα. Σύμφωνα με την Prins Classics που πουλά το αυτοκίνητο, πρόκειται για μία ειδική έκδοση της κλασικής Ferrari F355 Berlinetta που προοριζόταν για μέλη του Club Italia. Η συγκεκριμένη μάλιστα, είναι μόλις η δεύτερη που κατασκευάστηκε από συνολικά 20, έχει διανύσει κάτι παραπάνω από 45.000 χιλιόμετρα και πωλείται έναντι €109.500.

Ferrari-F355-Club-Italia-occasion-04

Ξεχωρίζει χάρη στην διαφορετική γρίλια, τις πολύ διακριτικές λωρίδες στο πλάι και τα σήματα που δεν σε αφήνουν να ξεχάσεις το γεγονός ότι πρόκειται για μία ειδική έκδοση. Στο εσωτερικό, την παράσταση κλέβει το πανέμορφο, δερμάτινο σαλόνι, τα ανθρακονημάτινα καθίσματα και φυσικά, το “χτένι” με τον ψηλό επιλογέα ταχυτήτων. Κάτω από το καπό δε, βρίσκεται ο ατμοσφαιρικός V8 των 3.5 λίτρων, που αποδίδει 380 άλογα. Μπορεί να μην ακούγονται πολλά τη σήμερον ημέρα που αυτά τα άλογα βρίσκονται και σε ένα hot hatch, αλλά για τη δεκαετία του ’90, ήταν αρκετά για 0-100 της τάξης  των 4.7 δευτερολέπτων και τελική που άγγιζε τα 295 km/h.

Ferrari-F355-Club-Italia-occasion-09

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...