Στο σφυρί μια Ferrari F355 Spider που ανήκε στον Shaquille O’Neal, και έχει τροποποιήσεις για να χωράει

Σχετικά άρθρα

Το 1997 όταν ο Shaquille O’Neal αγωνιζόταν στους Los Angeles Lakers και είχε αγοράσει μια ασημί Ferrari F355 Spider. Ωστόσο, τα 216 εκατοστά του αναστήματος του ήταν αδύνατο να χωρέσουν στο ιταλικό αυτοκίνητο, γι’αυτό και ο Αμερικάνος μπασκετμπολίστας απευθύνθηκε στην West Coast Customs για να κάνει τις κατάλληλες τροποποιήσεις.

Έτσι, η τελευταία αφαίρεσε το ρεζερβουάρ καυσίμου που βρίσκεται πίσω από τα καθίσματα και έφτιαξε ένα custom, το οποίο το τοποθέτησε κάτω από το εμπρός καπό. Επίσης, ο μηχανισμός της αναδιπλούμενης οροφής και η υφασμάτινη οροφή έχουν αφαιρεθεί εντελώς, και στη θέση τους υπάρχει ένα custom σκληρό κάλυμμα, στο χρώμα του αμαξώματος.

Όλα αυτά έγιναν για να τοποθετηθούν πιο πίσω τα νέα bucket καθίσματα του αυτοκινήτου, τα οποία είναι επενδυμένα με ασημί/μαύρες δερμάτινες επενδύσεις και φέρουν το λογότυπο του Superman, το οποίο ήταν το nickname του O’Neal. Επιπλέον, υπάρχει ένα ολοκληρωμένο ηχοσύστημα της Alpine.

Η ιστορία αυτής της Ferrari συνέχισε να έχει ενδιαφέρον, καθώς το 2011 η Αμερικανική Δίωξη Ναρκωτικών κατάσχεσε την F355 από τον -τότε- ιδιοκτήτης της, Romel Casab, ως μέρος μιας έρευνας για κατοχή ναρκωτικών και ξέπλυμα χρήματος. Εκείνη την εποχή, ο Casab ήταν κάτοχος του εργοστασίου της Packard στο Detroit και είχε αγοράσει τη Ferrari από το αμερικάνικο Μουσείο της Packard, που βρίσκεται στο Dayton του Οχάιο.

Σήμερα, το αυτοκίνητο έχει βγει σε διαδικτυακή δημοπρασία από το Bring A Trailer, και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές το υψηλότερο bid φτάνει τα 46.000 δολάρια, αλλά απομένουν 5 ημέρες, 6 ώρες και 29 λεπτά για να ολοκληρωθεί η δημοπρασία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...