Ο Tyrese Gibson μας δείχνει τα γυρίσματα του Fast and Furious 8 στη Κούβα

Σχετικά άρθρα

ff8

Το Fast and Furious 8 έγινε η παγκόσμια αμερικάνικη παραγωγή του Χόλιγουντ που πήρε άδεια να κινηματογραφήσει στην Κούβα, μετά από δεκαετίας που οι Η.Π.Α είχαν θέσει σε εμπάργκο τη χώρα του Φιντέλ Κάστρο, και τώρα ο Tyrese Gibson, ανέβασε ένα video που μας δείχνει τα γυρίσματα στη Χώρα της Καραϊβικής.

Στο video αυτό, θα δεις τα παρασκήνια των γυρισμάτων της νέας F&F ταινίας, που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Απριλίου του 2017. Εκτός από τους Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson και Ludacris, στη νέα ταινία θα συμμετέχουν η Charlize Theron, ο Dwayne “The Rock” Johnson, ο Jason Statham και ο Scott Eastwood. Την σκηνοθεσία της ταινίας την έχει αναλάβει ο Gary Gray, που εμφανίζεται και στο video, και όπως μας έχει πει ο Vin Diesel, θα είναι η καλύτερη ταινία που έχουμε δει.

Επί της ευκαιρίας να σου πω, πως και το νέο Transformers: The Last Knight, θα κάνει γυρίσματα στη Κούβα, όπως ανακοίνωσε ο Michael Bay. Η νέα ταινία των Transformers θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Ιουνίου 2017.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...