Πανέτοιμος για τη Monza θα είναι ο Magnussen

Σχετικά άρθρα

Kevin Magnussen

Δραματικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το Βελγικό Grand Prix, με έντονες μάχες, αλλά και με ένα σφοδρό ατύχημα του Kevin Magnussen. Ο Δανός έχασε τον έλεγχο όταν έβγαινε από την Eau Rouge (περίτρανη απόδειξη ότι μόνο εύκολο δεν είναι να την περάσεις με τέρμα γκάζι), χτυπώντας αρχικά με το πίσω μέρος της RS16 στα προστατευτικά, προτού το μονοθέσιο γυρίσει και υπάρξει σύγκρουση και με το εμπρός μέρος.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, εκεί όπου διαπιστώθηκε πως είχε έναν μικρό μόνο τραυματισμό στον αστράγαλο. Το Ιταλικό Grand Prix θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο, συνεπώς υπήρχαν ερωτηματικά για το αν ο Magnussen θα είναι έτοιμος να τρέξει.

Ο ίδιος, όμως, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, επιβεβαίωσε πως θα δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, αφού βέβαια ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον του.

Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας. Πηγαίνω στο σπίτι μου τώρα, με έναν τραυματισμένο αστράγαλο, αλλά θα είμαι έτοιμος για τη Monza.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...