H Monza έτοιμη να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2019

Σχετικά άρθρα

Autodromo di Monza

Η ACI (Ιταλική επιτροπή αγώνων) και διοργανωτές του Ιταλικού Grand Prix είναι έτοιμοι να υπογράψουν 3-ετή συμφωνία με τον Bernie Ecclestone για την διατήρηση του αγώνα της γείτονος στο μητροπολιτικό πάρκο της Monza, βάζοντας τέλος στις όποιες φοβίες απουσίας από το αγωνιστικό καλεντάρι του 2017.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου από την πίστα, όπου θα γίνει ο αγώνας την επόμενη Κυριακή, ο πρόεδρος της ACI, Angelo Sticchi Damiani, δήλωσε ότι το συμβόλαιο ύψους €68 εκατ. έχει προσωρινά συμφωνηθεί, ώστε να εξασφαλιστεί η θέση της Monza.

Οι δικηγόροι γράφουν τις τελευταίες γραμμές του συμβολαίου, που θα έχει ισχύει από το 2017 μέχρι το 2019, αλλά αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το ερχόμενο σαββατοκύριακο. Η τοπική αυτοδιοίκηση της Λομβαρδίας συνέβαλε το ποσό των €15 εκατ., ώστε να βοηθηθεί η διατήρηση του αγώνα.

Από την άλλη, η Imola η οποία διεκδικούσε σθεναρά την διεξαγωγή του Ιταλικού αγώνα, ανακοίνωσε μέσα από το στόμα του Sticchi Damiani ότι η Monza τα κατάφερε.

Τέλος, στον αγώνα της Κυριακής θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τα 291 θύματα του σεισμού που έπληξε το Αματρίτσε και άλλες περιοχές της κεντρικής Ιταλίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...