Πολλά θρυλικά μονοθέσια βρέθηκαν στο φετινό Goodwood Festival of Speed, και ένα από τα μονοθέσια που έχει πάει η Ferrari στην ετήσια συνάντηση των petrolheads στην Αγγλία είναι η F2004, με την οποία ο Michael Schumacher κατέκτησε το έβδομο -και τελευταίο- παγκόσμιο πρωτάθλημα του στην F1.

Στο παραπάνω, όμως, video θα δεις τον πρώην οδηγό του WRC, Luis Perez-Companc, να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του θρυλικού αυτού μονοθεσίου και μας δίνει τη δυνατότητα να ακούσουμε την εκπληκτική μελωδία του ατμοσφαιρικού V10 κινητήρα της ιταλικής ομάδας.

Στο Goodwood, όμως, βρέθηκε και ο τρίτος οδηγός της Mercedes-AMG F1, Esteban Ocon, ο οποίος οδήγησε στην διάσημη ανάβαση την W08 EQ Power+, με την οποία ο Lewis Hamilton πήρε το τέταρτο παγκόσμιο πρωτάθλημα του.

Ακολούθως, ο Rubens Barrichello βρέθηκε για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια στο cockpit της θρυλικής Brawn BGP-001, με την οποία πάλεψε για το πρωτάθλημα του 2009, το οποίο όμως κατέληξε στον τότε team-mate του, Jenson Button.

Τέλος, ο Antonio Giovinazzi οδήγησε ένα μονοθέσιο της Sauber (μάλλον τη C32 του 2013), βαμμένο στα σημερινά χρώματα της ιταλοελβετικής ομάδας Alfa Romeo Racing, με την οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της F1.