Η Audi κάνει πιο σπορ τα μοντέλα της

Σχετικά άρθρα

Audi-prologue-2014-3840x2400-013

Η Audi το 2017 θα παρουσιάσει το νέο A8, το πρώτο μοντέλο της νέας πορείας που θέλει να ακολουθήσει. Βλέπεις οι Γερμανοί θέλουν να αυξήσουν την πληροφόρηση που παίρνει ο οδηγός από το τιμόνι και έτσι θα το κάνουν να φιλτράρει λιγότερο, έτσι ώστε ο οδηγός να καταλαβαίνει τι συμβαίνει κάτω από τους τροχούς και να έχει έτσι μεγαλύτερη συμμετοχή.

Η Audi έχει χτίσει μια φήμη ως ένα εμπορικό σήμα που κατασκευάζει αυτοκίνητα που μπορούν να διανύσουν εκατοντάδες χιλιόμετρα, με τους επιβάτες να βγαίνουν ξεκούραστοι μέσα από το αυτοκίνητο. Η γερμανική εταιρία θα διατηρήσει τον χαρακτήρα των μεγάλων αποστάσεων βάζοντας ωστόσο μια πιο σπορ δυναμική πινελιά στη συμπεριφορά τους, αλλάζοντας τις ρυθμίσεις στο ηλεκτρονικό υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης, αλλά και στην ανάρτηση, με τα S και RS μοντέλα να βελτιώνονται περαιτέρω. Ωστόσο, τα A1 και A3 θα διατηρήσουν τον “άνετο” χαρακτήρα, μιας και οι πελάτες τους είναι περισσότερο υπέρ της άνεσης παρά του σπορ προσανατολισμού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...