Νοίκιασε μια Mustang και την επέστρεψε στα εξ ων συνετέθη

Σχετικά άρθρα

Mustang crash (3)

Τα ατυχήματα με supercar δεν είναι κάτι σπάνιο αλλά πάντα κεντρίζουν την περιέργεια για το πώς έγινε το ατύχημα και αν ήταν λάθος του οδηγού. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι από αυτό που κάποτε ήταν μια Mustang, και ο οδηγός βγήκε περπατώντας σώος και αβλαβής. Ναι, καλά διάβασες ο οδηγός της συγκεκριμένης νοικιασμένης Ford Mustang, που το μόνο που έχει μείνει είναι το κάθισμα του οδηγού, δεν έπαθε τίποτα.

Mustang crash (6)

Ας πάρουμε τα γεγονότα με τη σειρά. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Burke Gilman Trail του Seattle των Η.Π.Α. και σύμφωνα με την τοπική αστυνομία και το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμό KIRO7, ο οδηγός του νοικιασμένου αυτοκινήτου οδηγούσε με 90 μίλα/ώρα (145 χλμ/ώρα) σε περιοχή που το όριο ταχύτητας είναι 35 μίλια/ώρα (56 χλμ/ώρα). Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε πάνω σε μια κολόνα παροχής ρεύματος και κατέληξε πάνω στον παρακείμενο ποδηλατόδρομο.

Mustang crash (1)

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο εξερράγη και τα κομμάτια του πετάχτηκαν αρκετά μέτρα μακριά, και από θαύμα δεν έπεσαν σε άλλα διερχόμενα οχήματα και πεζούς.

Mustang crash (5)

Όλος ο δρόμος γέμισε με κομμάτια από το αυτοκίνητο και το μόνο που έμεινε άθικτο ήταν το κάθισμα του οδηγού μαζί με  την αριστερή πόρτα, το “παράθυρο” και ένα κομμάτι να θυμίζει ότι αυτή η άμορφη μάζα είναι μία Mustang, το οποίο είναι το πορτμπαγκάζ του.

Mustang crash (4)

Έτσι ο οδηγός έμεινε, ανέπαφος ευτυχώς, πάνω σε ένα κάθισμα που μερικά δευτερόλεπτα πριν γύρω του υπήρχε μια κόκκινη Mustang, κοιτώντας το σκηνικό βομβαρδισμένου τοπίου που δημιούργησε. Πάντως, για να του προσάψουμε και ένα θετικό, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, κατάφερε να αποφύγει τελευταία στιγμή το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και απέτρεψε τα χειρότερα.

Mustang crash (2)

Η αστυνομία αφού τον ανέκρινε τον άφησε ελεύθερο και θα αποφανθεί η δικαιοσύνη για τις όποιες ευθύνες του αναλογούν. Ελπίζω τουλάχιστον να είχε πάρει το πακέτο πλήρους ασφαλιστικής κάλυψης γιατί αν χρειαστεί να πληρώσει και δεν έχει, το σίγουρο είναι πως δεν πρέπει να ελπίζει στο τζόκερ, καθώς την τύχη του την εξαργύρωσε σε αυτό το ατύχημα.

Πηγήkiro7

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα