Αυτό θα ήταν το νέο μονοθέσιο της Manor αν τελικά έτρεχε η ομάδα

Σχετικά άρθρα

Με σκοπό να αποχαιρετίσει το προσωπικό που εργάστηκε για την αεροδυναμική του νέου μονοθέσιο – συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών της αεροδυναμική σήραγγα, τον επικεφαλής σχεδιαστή Luca Furbatto και τον επικεφαλής αεροδυναμικής Νικόλα Τομπάζη (κέντρο στο βάθος) η Manor Racing έδωσε μια φωτογραφία με το υπό κλίμακας μοντέλο (1:2) της MRT07.

Αυτή είναι η πρώτη ευκαιρία που μας δίνεται να δούμε τις διαφορές που θα έχουν τα μονοθέσια της νέας χρονιάς, με το μονοθέσιο να ήταν μέρος του προγράμματος ανάπτυξης της ομάδας στην αεροδυναμική σήραγγα της Mercedes.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που βλέπουμε δεν ήταν το μονοθέσιο του 2016, προσαρμοσμένο στους νέους κανόνες του 2017, καθώς η ομάδα θα μπορούσε να έχει τρέξει με ένα τέτοιο αν έβρισκε τελευταία στιγμή κάποιον αγοραστή λεπτό. Τουναντίον η φωτογραφία μας δείχνει αυτό που σχεδίαζε από λευκό χαρτί ώστε να αγωνιστεί το 2017, αν δεν είχε οικονομικά προβλήματα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί ο επικεφαλής αεροδυναμικής της Mercedes 

Ο επικεφαλής αεροδυναμικής της Mercedes, Gioacchino Vino, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα. Ο Vino βρίσκεται στη Mercedes από τον Φεβρουάριο του 2018, με...

GP Emilia-Romagna 2024, FP1: O Leclerc θέτει το ρυθμό

Μετά από δύο συνεχόμενα αγωνιστικά τριήμερα με Sprint αγώνες, στο Μαϊάμι και την Κίνα, η παραδοσιακή μορφή επέστρεψε στο GP της Emilia-Romagna, πράγμα που...