Προσωρινή ταλαιπωρία θα υποστούν όσοι χρησιμοποιούν την Αττική Οδό αφού η έξοδος 2 (Έξοδος Μαγούλας) από Ελευσίνα προς Αεροδρόμιο, θα παραμείνει κλειστή από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου 2011 έως τις 6:00 το πρωί της Τρίτης, 18 Ιανουαρίου 2011. Ο λόγος είναι ότι πρέπει να γίνουν εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος.

Εσύ που θα κατευθύνεσαι προς Θριάσιο Πεδίο και Μαγούλα θα πρέπει, αντί να μπεις στην Αττική Οδό, να κινηθείς στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου προς Αθήνα, να βγεις από την έξοδο Μαγούλας της Εθνικής Οδού και στη συνέχεια να στρίψεις αριστερά προς Μαγούλα επί της οδού Αδελφών Κυπραίου.

Δελτίο Τύπου

Κλειστή λόγω εργασιών συντήρησης οδοστρώματος θα παραμείνει για τρεις ημέρες η έξοδος Μαγούλας στην κατεύθυνση από Ελευσίνα προς Αεροδρόμιο, στον κόμβο 2 της Αττικής Οδού, από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 14/1/2011 προς Σάββατο 15/1/2011 έως τις 6:00 το πρωί της Τρίτης 18/1/2011.

Οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Θριάσιο Πεδίο και Μαγούλα θα πρέπει, αντί να εισέλθουν στην Αττική Οδό, να κινηθούν στην Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου προς Αθήνα, να εξέλθουν στην έξοδο Μαγούλας της Εθνικής Οδού και στη συνέχεια να κατευθυνθούν αριστερά προς Μαγούλα επί της οδού Αδελφών Κυπραίου.

Η «Αττική Οδός» ζητά την κατανόηση των οδηγών για την τριήμερη ταλαιπωρία τους, αλλά την και ενόχλησή τους.

[Πηγή: Αττική Οδός]