Webber: Σήμερα ήταν η μέρα μου

Σχετικά άρθρα

Ο Mark Webber πήρε την πρώτη του pole position για τη φετινή σεζόν, ύστερα από τις 28 Αυγούστου του 2010 και το Grand Prix του Spa. Η απόδοση του Αυστραλού έχει ανέβει αισθητά σε σχέση με την Τουρκία και πλέον ψάχνει την πρώτη του νίκη για το 2011, ελπίζοντας ότι θα αρχίσει η αντεπίθεση για την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ήταν μια δύσκολη περίοδος. Ήταν σαφές ότι ήρθαμε στις κατατακτήριες έχοντας κάποια διαφορά από τους υπόλοιπους και ξέραμε ότι θα παλεύαμε μεταξύ μας για την pole. Όμως, δεν μπορείς να υποτιμάς αυτά τα παιδιά. Περάσαμε από το Q1 με το πρώτο σετ σκληρών ελαστικών, τα οποία ήταν καλά, και συνέχεια στο κρίσιμο σημείο των κατατακτήριων, το Q3, όλα ήταν γύρω από έναν σωστό γύρο. Ο γύρος μου ήταν αρκετά καλός και απλώς προσευχόμουν ότι ο αριθμός μου θα πήγαινε στην κορυφή όταν περνούσα τη γραμμή. Ήταν ένα καλός γύρος, μια καλή μάχη με τον Seb, και σήμερα ήταν η μέρα μου.

[Πηγή: Red Bull Racing | Photo copyright: Red Bull Racing/Vladimir Rys/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...