Στη 1 Σεπτεμβρίου του 2013 η επιστροφή του Γαλλικού GP;

Σχετικά άρθρα

Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του βρίσκεται το Γαλλικό Grand Prix, με τις ημερομηνίες να έχουν ξεκινήσει να… κάνουν παιχνίδι. Επίσης, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Le Figaro, το Γαλλικό Grand Prix επιστρέφει στη 1 Σεπτεμβρίου του 2013, στην πίστα του Paul Ricard, της οποία ιδιοκτήτης είναι ο Bernie Ecclestone, CEO της Formula 1. Σύμφωνα, πάντα, με τους Γάλλους, η υπόθεση βρίσκεται στο γραφείο του Πρωθυπουργού της Γαλλίας, Francois Fillon, ο οποίος πρέπει να δώσει το πράσινο φως στον David Douillet, Υπουργό Αθλητισμού της Γαλλίας, αλλά και στον Nicolas Deschaux, Πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Όπως έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό γνωστό, το Γαλλικό Grand Prix θα εναλλάσσεται με το Βελγικό Grand Prix στο Spa, κάτι στο οποίοι είναι σύμφωνος και ο Etienne Davignon, υπεύθυνος διοργάνωσης του Βελγικού Grand Prix. Αν τα δημοσιεύματα αυτά είναι αληθινά, τότε η θετική(;) κατάληξη είναι σχεδόν βέβαιη.

[Πηγή: Le Figaro]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...