Νέες φήμες για εναλλαγή Spa – Γαλλίας από το 2013

Σχετικά άρθρα

Ένα θέμα στο οποίο έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές, αλλά δε λέει με τίποτα να τελειώσει. Προκύπτουν, όμως, νέα, ή καλύτερα νέες φήμες για την όλο και πιο πιθανή εναλλαγή του Spa μ’ έναν αγώνα στη Γαλλία. Κανένας οπαδός της Formula 1 δε θέλει να βλέπει κάθε δύο χρόνια αγώνα στην καταπληκτική πίστα ανάμεσα στα δάση των Αρδεννών, αλλά, λόγω οικονομικών προβλημάτων, φαίνεται πως δε γίνεται διαφορετικά.

Μέχρι τώρα, δεν γνωρίζαμε ποια είναι η πιθανή πίστα που θα φιλοξενήσει το Γαλλικό Grand Prix. Έλα, όμως, που οι φήμες διάλεξαν πίστα, και είναι μία που την ξέρεις. Ποιά είναι; Η πίστα στο Paul Ricard. Από την άλλη, το Spa γνωρίζει ότι η εναλλαγή είναι μονόδρομος, βάσει της οικονομικής κατάστασης της πίστας, με τον Etienne Davignon, υπεύθυνος διοργάνωσης του Βελγικού Grand Prix, δηλώνει ότι:

Έχουμε συμβόλαιο μέχρι το 2013, και έχουμε την αίσθηση ότι υπάρχει μια ισχυρή τάση για εναλλαγή. Ο Bernie Ecclestone έχει συμφωνήσει.

Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις, αλλά η πίστα στο Paul Ricard ανήκει στον Bernie Ecclestone

[Πηγή: GMM | Photo Copyright: FOTO ERCOLE COLOMBO]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...