Teaser Video No2: Chevrolet Corvette C7 με ψηφιακό πίνακα οργάνων

Σχετικά άρθρα

Η Chevrolet έδωσε το δεύτερο teaser video της νέας Corvette C7 η οποία θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Detroit στις 13 Ιανουαρίου του 2013.

Στο δεύτερο video εκτός του ότι βλέπουμε ότι η νέα Corvette διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων, δεν βγάζουμε καμία άλλη πληροφορία για τη νέα Vette.

Μηχανικά θα φορά τον νέο V8 6,2-λίτρων κινητήρα τεχνολογίας άμεσου ψεκασμού, διαθέτει συνεχώς μεταβαλλόμενο χρονισμό βαλβίδων και έχει αναλογία συμπίεσης 11,5:1. Διαθέτει επίσης μια “Runners in a Box” πολλαπλή εισαγωγής, μεταβλητή αντλία λαδιού και ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα εξάτμισης. Αρχικά ο κινητήρας θα συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτητο κιβώτιο της Aisinεπειδή το δικό της δεν είναι ακόμα έτοιμο.

Ο κινητήρας αποδίδει 450 άλογα με 610 Nm ροπής, με κόφτη 6.600 σ.α.λ, με την Corvette με αυτό τον κινητήρα, να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε περίπου 4 δευτερόλεπτα. Ο κινητήρας είναι πιο αποδοτικός από τον LS3 V8 αφού διαθέτει και σύστημα απενεργοποίησης των μισών κυλίνδρων και σε χαμηλά φορτία, έχει μέση κατανάλωση 9,8 λίτρα/100 χλμ.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=prdGxEFMYvE

[Πηγή: GM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Peugeot 208 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Peugeot 208 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...

Η Bentley teasάρει το νέο ειδικό μοντέλο της

Στις 7 Μαΐου η Bentley θα αποκαλύψει ένα νέο ειδικό μοντέλο που θα φέρει την υπογραφή της Mulliner, ήτοι του εσωτερικού τμήματος της βρετανικής...