Η Callaway βελτιώνει την Corvette για να γιορτάσει τα 25 χρόνια της στους αγώνες

Σχετικά άρθρα

H αμερικάνικη Callaway παρουσίασε μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση για την προηγούμενη γενιά της Corvette, την οποία ονομάζει Champion, και σηματοδοτεί την 25ετή ενασχόληση της με τους αγώνες.

Μηχανικά, εκτός από την νέα εισαγωγή για τον κινητήρα και το νέο intercooler, η Callaway εξοπλίζει το αυτοκίνητο με τον δικό της, “GenThree” supercharger που όπως αναφέρει ο βελτιωτικός οίκος, είναι κατά 32% μεγαλύτερος σε χωρητικότητα από τον εργοστασιακό.

Ο 6,2-λίτρων V8 κινητήρας της έκδοσης αποδίδει 757 άλογα στις 6.200 σ.α.λ με 1.054 Nm ροπής. Τα 0-96 χλμ/ώρα τα κάνει σε 2,8 δευτερόλεπτα, ενώ το 400αρι σε 10,5 δευτερόλεπτα, με ταχύτητα εξόδου τα 210 χλμ/ώρα.

Οι αλλαγές που έγιναν περιλαμβάνουν επίσης ένα νέο σύστημα ψύξης και μια νέα εξάτμιση, ενώ αναβαθμισμένη είναι και η ανάρτηση, που βοηθά τους οδηγούς να αξιοποιήσουν στο έπακρο την επιπλέον ισχύ.

Τέλος, υπάρχουν αλλαγές και στο αισθητικό κομμάτι του αυτοκινήτου, με νέα πατάκια, νέα μαρσπιέ, ορισμένα ανθρακονημάτινα “στολίδια” στον χώρο του κινητήρα, και μια μεγάλη πίσω αεροτομή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BMW XM by AC Schnitzer

Η AC Schnitzer μας δείχνει την πρόταση της για την BMW XΜ. Τοποθετεί ζάντες 23" και χαμηλότερη ανάρτηση κατά 2 - 2,5 εκατοστά, αποστάτες...

Ο Luka Doncic έχει αυτό θηριώδες Jeep Gladiator Apocalypse Hellfire 6×6

Το αστέρι των Ντάλας Μάβερικς, ο 25-χρονος Σλοβένος Luka Doncic, χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του αυτό το Jeep Gladiator Apocalypse Hellfire 6x6. https://youtu.be/GfoOyCn01hw Η εμφάνισή του...

BMW M2 CSL από την Alpha-N Performance

Η Alpha-N Performance πρόλαβε την BMW και παρουσίασε την CSL έκδοση της νέας γενιάς της M2. Στιλιστικά η εταιρία τοποθετεί στην Μ2 νέο bodykit...
Autoblog.gr