Ειδική έκδοση Renault 5 E-Tech Roland-Garros

Σχετικά άρθρα

Μπορεί να μην έχει ξεκινήσει ακόμα η εμπορική του διάθεση, αλλά η πρώτη ειδική έκδοση του νέου Renault 5 E-Tech είναι γεγονός. Ο λόγος για το Renault 5 E-Tech Roland Garros, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα κατά τη διάρκεια του διάσημου τουρνουά τένις, Roland Garros, που θα διεξαχθεί μεταξύ 20 Μαΐου και 9 Ιουνίου.

Η Renault είναι κορυφαίος συνεργάτης του γαλλικού τουρνουά τένις από το 2022 και θα έχει ένα περίπτερο 150 τ.μ. αφιερωμένο στο Renault 5 E-Tech στη φετινή εκδήλωση, με την ειδική έκδοση να κυκλοφορεί το 2025.

Η έκδοση διατίθενται σε τέσσερα χρώματα αμαξώματος: λευκό, μπλε, μαύρο και μια αποκλειστική απόχρωση σε γκρι ματ. Αυτά ταιριάζουν τέλεια με την επένδυση οροφής με σατινέ χρωμίου και τις νέες ζάντες 18 ιντσών σε γυαλιστερό μαύρο.

Το κάτω μέρος των μπροστινών θυρών διαθέτει το λογότυπο του Roland Garros στο κέντρο ενός σχεδίου που αναπαριστά τον Σταυρό του Αγίου Ανδρέα, εμπνευσμένο από την αρχιτεκτονική του σταδίου. Η οροφή του Renault 5 E-Tech Roland-Garros διαθέτει υφασμάτινη μεμβράνη σε σατινέ μαύρο χρώμα.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου υπάρχει ειδική ανοιχτή γκρι ταπετσαρία -από πλήρως ανακυκλωμένο ύφασμα- και είναι εμπνευσμένη από τα ρούχα του κόσμο του αθλητισμού. Το αποτέλεσμα ενισχύεται από τα μπλε πλευρικά στηρίγματα με επένδυση TEP. Οι πλάτες των μπροστινών καθισμάτων έχουν ανάγλυφο το λογότυπο του Roland-Garros.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota ετοιμάζει τον αντίπαλο του MX-5

Το "μακρινό" 2015 η Toyota είχε παρουσιάσει το S-FR Concept και αναφορές από την Ιαπωνία θέλουν το αυτοκίνητο να περνά στη παραγωγή είτε στα...