Εξακολουθεί να είναι πιθανό το νυχτερινό GP στην Αυστραλία

Σχετικά άρθρα

Australian F1 Grand Prix - Race

Σε σχεδόν 10 ημέρες, όλο το ενδιαφέρον της Formula 1 θα μεταφερθεί στην Αυστραλία, για το πρώτο Grand Prix της χρονιάς. Ο αγώνας ξεκινά στις 17:00, τοπική ώρα, και θα ολοκληρωθεί λίγο πριν από τις 19:00. Αυτό γίνεται για να υπάρχουν όσο το δυνατόν καλύτερες ώρες για την Ευρώπη, αφού η διαφορά ώρας είναι πολύ μεγάλη και πολλοί αναγκάζονται να σηκωθούν πολύ νωρίς το πρωί για την πρώτη εκκίνηση.

Παλαιότερα, είχαμε διαβάζει πως υπάρχει το ενδοχόμενο να γίνει νυχτερινός ο αγώνας στο Albert Park, και φαίνεται πως η ιδέα αυτή εξακολουθεί να υπάρχει. Βέβαια, μπορεί η εκκίνηση να μη γίνει υπό το φως το προβολέων, όπως συμβαίνει στο Abu Dhabi, όπου οι προβολείς ανάβουν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η ιδέα αυτή αρέσει σε αρκετούς, καθώς είναι αρκετά πιθανό ν’ αυξήσει και τα νούμερα τηλεθέασης για το Αυστραλιανό Grand Prix.

Επιπλέον, οι διοργανωτές του αγώνα πιστεύουν πως το φετινό Grand Prix θα είναι το πιο επιτυχημένο όλων των εποχών, με το sold out να έχει ήδη γίνει για την Κυριακή, κάτι που είναι λογικό, λόγω του πολύ μεγάλου ανταγωνισμού που υπάρχει μεταξύ οδηγών και ομάδων.

[Πηγή: GMM | Photo Copyright: Clive Mason/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...