Φήμες: Η Red Bull ζήτησε πρόστιμο $100.000.000 και μηδενισμό για τη Mercedes

Σχετικά άρθρα

Mercedes-RBR

Η Red Bull Racing ήταν μία από τις ομάδες που κατήγγειλε τη Mercedes για τις ιδιωτικές δοκιμές με τα ελαστικά τής Pirelli, ενώ συμμετείχε και στη δίκη, μέσω του Προέδρου της, Christian Horner, στην οποία η γερμανική ομάδα δέχθηκε ελαφριά ποινή, σε αντίθεση με την επιθυμία των ομάδων, οι οποίες ήθελαν αυστηρή ποινή, δηλαδή βαρύ χρηματικό πρόστιμο και αφαίρεση βαθμών.

Ο Helmut Marko, αγωνιστικός σύμβουλος της Red Bull, λέει πως το πρόστιμο θα έπρεπε να είναι βαρύ, για να υπάρξει ουσιαστική τιμωρία. Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, η RBR ζήτηση να ολική αφαίρεση βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, κάτι που θα ήταν μια απίστευτη βαριά τιμωρία για τη Mercedes.

Επίσης, σύμφωνα με την Bild, οι Marko και Niki Lauda έβαλαν στοίχημα… €50 για το ποιος θα κερδίσει στο διακστήριο, με τον Marko να λέει ότι η τιμωρία είναι τιμωρία και θα πρέπει να πάρει τα €50 από τον συμπατριώτη του, ενώ δεν έκρυψε ότι περίμενε μια πολύ πιο αυστηρή τιμωρία, αναγνωρίζοντας ότι η γερμανική ομάδα πέτυχε, ουσιαστικά, νίκη, και μάλιστα μεγάλη.

[Πηγή: Bild]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...