Horner: Ο Newey παραμένει αφοσιωμένος

Σχετικά άρθρα

F1 Testing in Jerez - Day One

Ζημιωμένη βγήκε η Red Bull Racing από τους τεράστιες φετινές αλλαγές στους κανονισμούς, αφού οι 3 πρώτοι αγώνες μάς έδειξαν ότι η Mercedes δεν έχει αντίπαλο, τουλάχιστον για την ώρα. Αυτό δε σημαίνει πως η RB10 δεν είναι καλό μονοθέσιο: έχει πολύ καλή αεροδυναμική απόδοση και ισορροπία, ενώ είναι εξαιρετικά σταθερή στο φρενάρισμα. Η αχίλλειος πτέρνα τού αυστριακού μονοθεσίου βρίσκεται στο πίσω μέρος, συγκεκριμένα στο power unit: ο Renault Energy F1-2014 δεν μπορεί προς το παρόν ν’ ανταγωνιστεί τον Mercedes-Benz PU106A Hybrid, που δίνει πλεονέκτημα σε όσα μονοθέσια τον χρησιμοποιούν.

Τόσο στη Renault όσο και στη Red Bull δουλεύουν σκληρά για να καλύψουν τη διαφορά που χωρίζει τους Πρωταθλητές από τη Mercedes, και ο Adrian Newey χρησιμοποιεί όλες του τις ικανότητες για να μπορέσει μαζί με τους συνεργάτες του να βελτιώσουν άμεσα την RB10.

Ο Πρόεδρος της Red Bull Racing, Christian Horner, διαβεβαιώνει ότι ο Βρετανός τεχνικός δεν έχει χάσει την όρεξη του για δουλειά και πως παραμένει αφοσιωμένος στο έργο του, το οποίο φέτος θα είναι πιο δύσκολο απ’ ό,τι την περασμένη σεζόν.

Ο Adrian είναι ένας από τους πιο παθιασμένους ανθρώπους, αν όχι ο πιο παθιασμένος άνθρωπος που έχω γνωρίζει. Εξακολουθεί να είναι αφοσιωμένος, έχει πάθος με τη Formula 1, και μιλάει από καρδιάς.

Ο 40χρονος αναφέρεται και στο θέαμα που είδαμε στους πρώτους 3 αγώνες, ενώ υπογραμμίζει ότι η βελτίωση στον ήχο είναι το φλέγον ζήτημα για την ώρα.

Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτό το είδος της Formula 1. Είχαμε δύο ακραίους τύπους αγώνα σε δύο εβδομάδες, και τα πράγματα θα ηρεμήσουν. Στον αγώνα τού Μπαχρέιν, οι οδηγοί μπορούσαν να πιέσουν, και τα ελαστικά έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη στρατηγική. Θα πρέπει να μάθουμε από αυτό.

Μπορούμε να βελτιώσουμε τον ήχο, και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που λείπει. Προσπαθούμε να τον βελτιώσουμε. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, είναι συναρπαστικό να βλέπουμε μάχες δυνατές μάχες ανάμεσα σε διαφορετικούς ομάδες και οδηγούς.

[Πηγή: Press Association | Photo Copyrights: Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...