Η Tesla αναφέρει το επόμενο μοντέλο της ως “Model III”, στην αγορά το 2016

Σχετικά άρθρα

New-Red-Tesla-Logo-HD-Wallpaper

O Elon Musk ανακοίνωσε πως το entry-level μοντέλο που ετοιμάζει η Tesla θα παρουσιαστεί στα τέλη του 2016, με τις πωλήσεις να ξεκινούν το 2017. Ο Musk ονόμασε το μοντέλο Model III, μιας και το Model Ε, το πρόλαβε να το κατοχυρώσει η Ford, μηνύοντας την Tesla.

Το αυτοκίνητο δεν θα χρησιμοποιεί την αλουμινένια πλατφόρμα του Model S, αλλά μια νέα, ώστε να κρατηθεί το κόστος χαμηλά. Κύριοι ανταγωνιστές του, τουλάχιστον σε ότι αφορά την τιμή, θα είναι τα Audi A4, BMW 3-Series και Mercedes C-Class, έχοντας 20% μικρότερο μήκος σε σχέση με το Model S, ενώ θα έχει αρχική τιμή κοντά στις 35.000 δολάρια, με την αυτονομία του να ανέρχεται στα 322 χλμ.

Τέλος ο Musk δήλωσε πως σε λίγο καιρό, οι ιδιοκτήτες του Tesla Roadster θα μπορούν να αναβαθμίσουν τις μπαταρίες των αυτοκινήτων τους, αυξάνοντας την αυτονομία από τα 394 στα 644 χλμ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...