Κοινοπραξία Αμερικανού δισεκατομμυριούχου και επενδυτών από το Κατάρ, σκέφτεται σοβαρά να αγοράσει την Formula 1

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of China

Πρόκειται για τον Stephen M. Ross, που έκανε μεγάλη περιουσία μέσα από την ανάπτυξη ακινήτων και πλέον έχει στην κατοχή του την ομάδα των Miami Dolphins στο αμερικανικό ποδόσφαιρο (NFL), και τον όμιλο επενδύσεων Qatar Sports Investments. Σύμφωνα με δημοσίευμα των The Financial Times, η συμφωνία θα αγγίξει τα 8 δισεκατομμύρια δολάρια και θα περιλαμβάνει και το ποσοστό 5 τοις εκατό που ανήκει στον Bernie Ecclestone.

Εάν η συμφωνία προχωρήσει, αναμένεται πως ο Ecclestone θα διατηρήσει τη θέση του ως διευθύνων σύμβουλος του σπορ. Ο αειθαλής Βρετανός επιβεβαίωσε πως υπάρχουν τρεις ή τέσσερις υποψήφιοι για την αγορά της F1 από την CVC, χωρίς, όμως, να δώσει παραπάνω πληροφορίες.

Δεν έχω ιδέα αν κάποιο από αυτά τα άτομα έχουν έρθει πιο κοντά (με την αγορά), αλλά η CVC είναι στο χώρο της αγοράς και της πώλησης εταιριών. Είναι πολύ ευχαριστημένοι με την F1 και ο Donald (Mackenzie, πρόεδρος της CVC) δεν είναι ενθουσιώδης πωλητής. Αλλά η δουλειά τους είναι να πωλούν και τα πάντα έχουν μια τιμή.

ViaGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...