Το 2016 ίσως είναι η τελευταία χρονιά του Massa

Σχετικά άρθρα

Massa

Στη γενιά των Fernando Alonso και Jenson Button βρίσκεται και ο Felipe Massa. Ο Βραζιλιάνος θα κλείσει τα 35 του χρόνια τον Απρίλη του 2016, πράγμα που σημαίνει πως ο οδηγός της Williams δεν έχει πολλά χρόνια μπροστά του, όμως θα μπορούσε σίγουρα να συνεχίσει και το 2016, καθώς η ηλικία του δε θα θεωρείται απαγορευτική.

Ο Massa βρίσκεται από το 2002 στη Formula 1, ξεκινώντας την καριέρα του στη Sauber, ενώ, από το 2006 μέχρι και το 2013, αγωνίστηκε για λογαριασμό της Ferrari. Από το 2014, ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στο Grove και ο ίδιος αποκαλύπτει πως το τωρινό σου συμβόλαιο λήγει στα τέλη του 2016. Το ενδεχόμενο αποχώρησης από το άθλημα υπάρχει, αλλά μόνο αν δεν μπορεί να βρει ανταγωνιστική ομάδα.

Η επόμενη χρονιά θα είναι η τελευταία στο συμβόλαιό μου, έτσι πιστεύω ότι το πιο σημαντικό θα είναι να καταλάβω αν μπορώ να συνεχίσω ή όχι. Αν έχω την ευκαιρία να τρέξω σε μια ανταγωνιστική ομάδα, τότε θα μείνω, αλλιώς θα αποχωρήσω. Θα είμαι στη Formula 1 μόνο αν είμαι σε μια ομάδα όπως είναι η Williams, εδώ που είμαι χαρούμενος να οδηγώ κι επίσης είναι χαρούμενοι να με έχουν. Όταν αγαπάς να δουλεύεις κάπου και νιώθεις ότι σε αγαπούν κι αυτοί, αυτό είναι που σου δίνει κίνητρο να συνεχίσεις.

Το σενάριο της αποχώρησης δεν είναι κάτι που φοβίζει τον Felipe, τονίζοντας ότι δεν σκέφτεται να συνεχίσει την αγωνιστική του καριέρα στα NASCAR, διότι θέλει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του.

Δε νομίζω ότι θα φοβηθώ να σταματήσω. Νομίζω ότι θα είμαι εντάξει, καθώς ξέρω ότι όλοι σταματούν κάποια στιγμή. Αλλά, δε νομίζω ότι αυτή η στιγμή ήρθε ακόμα για ‘μένα. Δεν ξέρω αν θα γυρίσω πίσω στη Βραζιλία ή αν θα μείνω στο Μονακό. Αγαπώ το Μαϊάμι, ίσως πάω να ζήσω εκεί. Έχω χρόνο για να το σκεφτώ. Όσο για τα NASCAR, αυτοί τρέχουν πάρα πολύ. Νομίζω ότι η οικογένειά μου θα με σκοτώσει αν τρέχω κάθε βδομάδα.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...