Το πρώτο Lancer Evolution Final Edition πωλείται για 88.888 δολάρια

Σχετικά άρθρα

2016+Mitsubishi+Lancer+Evolution+Final+Edition+US+1

Η Mitsubishi παρουσίασε την τελευταία έκδοση του Lancer Evo X τον Απρίλιο του 2015, και τον περασμένο Νοέμβριο δημοπρατήθηκε μέσω eBay το πρώτο αυτοκίνητο που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της στην Ιαπωνία.

Την υψηλότερη τιμή είχε δώσει η αντιπροσωπεία της εταιρίας του Brooklyn, με τα 46.200 δολάρια να πηγαίνουν στον αμερικάνικο οργανισμό για την σκλήρυνση κατά πλάκας.

Τώρα, όμως, η παραπάνω αντιπροσωπεία θέλει να βγάλει τα “σπασμένα”, καθώς έχει βγάλει το αυτοκίνητο προς πώληση έναντι 88.888 δολαρίων. Εκπρόσωπος της αντιπροσωπείας δήλωσε ότι το αυτοκίνητο δεν αγοράστηκε με σκοπό να πωληθεί, αλλά αν θέλει κάποιος να το αγοράσει, θα είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτοι να το κάνουν, αν δοθεί το κατάλληλο ποσό.

2016+Mitsubishi+Lancer+Evolution+Final+Edition+US+3

Η Mitsubishi θα κατασκευάσει μόλις 1.600 Lancer Evolution Final Edition, με το δημοπρατηθέν να είναι βαμμένο σε κόκκινο χρώμα, αλλά είναι διαθέσιμο και σε γκρι, μαύρο, μπλε και λευκό. Η ειδική έκδοση του Evo διαθέτει μαύρη αλουμινένια οροφή, μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά στους προφυλακτήρες, αεριζόμενο καπό, σκουρόχρωμα χρωμιομένα διακοσμητικά και ζάντες της Enkei με ελαστικά διαστάσεων 245/40. Στον βασικό εξοπλισμό υπάρχουν bi-xenon φωτιστικά σώματα, κόκκινες ραφές στο εσωτερικό, σπορ καθίσματα της Recaro, μαύρη γυαλιστερή κονσόλα, μαύρες κολόνες, μαύρα αλεξήλια, μαύρες χειρολαβές, μαύρο ουρανό, νέα πατάκια και ειδικό ταμπελάκι με τον αύξοντα αριθμό. Διαθέτει 7 αερόσακους, ESP, ABS με EBD, σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών.

2016+Mitsubishi+Lancer+Evolution+Final+Edition+US+9

Κίνηση παίρνει από τον τετρακύλινδρο MIVEC 16βάλβιδο 2.0-λιτρο turbo κινητήρα απόδοσης 303 ίππων με 413 Nm ροπής, με τον κινητήρα να συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Η κίνηση περνά σε όλους τους τροχούς μέσω του Super All Wheel συστήματος τετρακίνησης, με τα φρένα να είναι της Brembo, ενώ η ανάρτηση αποτελείται από αμορτισέρ της Bilstein και ελατήρια της Eibach, με την τιμή του καινούριο στην Αμερική να ήταν $37.995.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...