H BMW M2 δεν έχει τύχη απέναντι στο Audi RS3 Sedan

Σχετικά άρθρα

Η πρόσφυση που προσφέρει το quattro σύστημα τετρακίνησης του RS3 Sedan, δεν συγκρίνεται με το -ελαφρώς- χαμηλότερο βάρος της M2.

Το Audi RS3 φορά έναν 2,5-λίτρων πεντακύλινδρο TFSI κινητήρα, απόδοσης 400 ίππων και 480 Nm ροπή. Η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς και για τα 0-100 χλμ/ώρα χρειάζεται σε 4,1 δευτερόλεπτα, με την τελική του ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα, ηλεκτρονικά περιορισμένη.

Από την άλλη, η BMW M2 έχει κάτω από το καπό έναν turbo 6-κυλινδρο σε σειρά κινητήρα, 3,0 λίτρων, που αποδίδει 370 άλογα και 465 Nm (500 Nm σε λειτουργία Overboost) ροπής. Αυτός συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να πιάνει τα 0-100 χλμ/ώρα από στάση σε 4,4 δευτ, τα 0-160 χλμ/ώρα σε 10,2 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να είναι 250 χλμ/ώρα, ηλεκτρονικά περιορισμένη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...