Αυτή είναι η νέα BMW Σειράς 7 [Ανανεωμένο]

Σχετικά άρθρα

Ανανέωση: Κυκλοφόρησε ακόμη μια φωτογραφία της.

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της νέας/ανανεωμένης BMW Σειράς 7. H φωτογραφία του μοντέλου διέρρευσε μέσω ενός λογαριασμού στο Instagram και βλέπουμε πως διαθέτει τη νέα μεγάλη γρίλια που συναντάμε στην X7.

Υπάρχουν νέα φωτιστικά σώματα, νέος μπροστά προφυλακτήρας και αρκετά χρωμιομένα διακοσμητικά. Το μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί τον ερχόμενο Μάρτιο και θα εξοπλίζεται με μια γκάμα βελτιωμένων κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, με την plug-in υβριδική έκδοση να δυναμώνει και να ονομάζεται πλέον 745e, αντικαθιστώντας την 740e.

Η 745e θα συνδυάζει έναν 3,0-λιτρο turbo κινητήρα βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα, αποδίδοντας συνδυαστικά 394 άλογα με 600 Nm ροπής. Βελτιωμένη θα είναι και η ηλεκτρική αυτονομία της νέας υβριδικής έκδοσης της 7αρας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Mazda EZ-6

Τον προηγούμενο μήνα, στο περιθώριο της έκθεσης του Πεκίνου, η Mazda παρουσίασε το EZ-6, ένα σεντάν μοντέλο που αναπτύχθηκε από την κοινοπραξία Changan Mazda...

Αποχωρεί ο επικεφαλής αεροδυναμικής της Mercedes 

Ο επικεφαλής αεροδυναμικής της Mercedes, Gioacchino Vino, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα. Ο Vino βρίσκεται στη Mercedes από τον Φεβρουάριο του 2018, με...