Schumacher: Νίκες ναι, τίτλος όχι

Σχετικά άρθρα

Έχεις διαβάσει ότι ο Michael Schumacher ανησυχεί για την απόδοση της W02. Τώρα λέει για άλλη μια φορά ότι θα είναι πολύ δύσκολη η επίτευξη του στόχου που έχει θέσει η ομάδα, δηλαδή την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο Bahrain η γερμανική ομάδα, όπως άλλωστε και οι περισσότερες, θα έχει ουσιαστική αεροδυναμική αναβάθμιση, αλλά τώρα εστιάζουν στην αξιοπιστία του αυτοκινήτου. Ο Schumi τονίζει ότι δεν πρέπει να κρίνουμε από τώρα την W02. Επίσης, αισθάνεται ότι αυτή τη στιγμή το όριο του μονοθεσίου είναι μία νίκη. Ο πολυπρωταθλητής δήλωσε:

Ο στόχος εξακολουθεί να είναι ο ίδιος όπως είπαμε και πριν από μερικές εβδομάδες. Ελπίζουμε με αυτό το αυτοκίνητο να είμαστε στο βάθρο και ίσως αν τα πράγματα πάνε καλά να κερδίσουμε έναν αγώνα φέτος. Αυτό είναι το μέγιστο για το οποίο μπορούμε να μιλάμε, αλλά είναι δύσκολο να κρίνουμε την απόδοσή μας αυτή τη στιγμή, αφού προφανώς θα βελτιώσουμε το μονοθέσιο λίγο μετά το Bahrain.Αλλά που είμαστε σε σχέση με τους αντιπάλους μας; Αυτή είναι η ερώτηση.

Σήμερα είχαμε μια καλή μέρα και είναι σίγουρα ικανοποιητικό το γεγονός ότι ολοκληρώσαμε μια απόσταση αγώνα χωρίς προβλήματα.

[Πηγή: autosport | Photo copyright: Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ποινή τριών θέσεων στον Oscar Piastri

Ο Oscar Piastri πήρε ποινή τριών θέσεων από τους αγωνοδίκες της επειδή κατά τη διάρκεια των κατατακτηρίων του Grand Prix της Emilia-Romagna εμπόδισε τον...