Brawn: Έχουμε πολύ φιλόδοξα σχέδια για το μονοθέσιο

Σχετικά άρθρα

Είναι γεγονός πως η Mercedes πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Η απόδοση και ο ρυθμός της M02 βελτιώνεται συνεχώς, και η όρεξη των ανθρώπων της ομάδας έχει ανοίξει για τα καλά. Η Mercedes θα έχει νέο αεροδυναμικό πακέτο στην Ισπανία με το οποίο ελπίζει να κλείσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά από τις κορυφαίες ομάδες.

Ο Ross Brawn, πρόεδρος της Mercedes GP, τονίζει πως οι Γερμανοί έχουν πολύ φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον. Ας δούμε τι δήλωσε ο Βρετανός.

Πρέπει να δούμε πως θα πάμε στους επόμενους αγώνες. Έχουμε πολύ φιλόδοξα σχέδια για το αυτοκίνητο, και με τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα φέτος, ποιος ξέρει; Θα είναι σκληρό, πολύ πολύ δύσκολο, αλλά ίσως…

Έχουμε ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο για τη Βαρκελώνη, κάποια πράγματα θα γίνουν στην ανάρτηση, έτσι είμαι σίγουρος ότι θα πάμε μπροστά. Όμως, όλοι προχωράνε μπροστά και αυτό προκαλεί διαφοροποιήσεις. Μπορούμε να μειώσουμε τη διαφορά μας από τους πρωτοπόρους; Στους τελευταίους αγώνες ήταν λίγο πιο ενθαρρυντικό, αλλά δεν έχουμε κάνει ακόμα αρκετά. Αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα προχωρήσουμε στη Βαρκελώνη.

[Πηγή: espnf1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ποινή τριών θέσεων στον Oscar Piastri

Ο Oscar Piastri πήρε ποινή τριών θέσεων από τους αγωνοδίκες της επειδή κατά τη διάρκεια των κατατακτηρίων του Grand Prix της Emilia-Romagna εμπόδισε τον...