Οι αναβαθμίσεις για τη Mercedes συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Η Τουρκία ήταν ο καλύτερος αγώνας για την γερμανική ομάδα, και στην Βαρκελώνη η W02 θα έχει ακόμα περισσότερες αναβαθμίσεις. Σύμφωνα με φήμες, η σημαντικότερη πρόκειται να είναι η διάταξη των εξατμίσεων, καθώς οι εξατμίσεις θα φύγουν από πίσω και θα μεταφερθούν σε θέση παρόμοια με αυτή της R31.

Φυσικά, με όλα αυτά η αισιοδοξία είναι έκδηλη στις δηλώσεις των ανθρώπων της Mercedes GP. Ο πρόεδρος της ομάδας, Ross Brawn, δήλωσε:

Για την Βαρκελώνη, έχουμε κάποιες αεροδυναμικές αναβαθμίσεις, οι οποίες θα μας δώσουν ένα βήμα σε απόδοση.

Ακόμα πιο αισιόδοξες ήταν οι δηλώσεις του Nico Rosberg.

Οι περισσότερες ομάδες θα έχουν νέα πράγματα, αλλά πιστεύω ότι τα δικά μας θα μπορούσε να είναι καλύτερα από των άλλων για να μας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην κορυφή.

Τα καλά νέα από το γερμανικό στρατόπεδο δεν σταματάν εδώ. Λέγεται πως οι Γερμανοί είναι πιο κοντά απ’ όλους στην κατασκευή μιας εύκαμπτης εμπρός πτέρυγας, με τη Ferrari να ακολουθεί.

[Πηγή: yallaf1]

  • stadi

    Καταλαβαίνεται τι ηχο θα βγάζει ο κινητήρας τις Mercedes.Τέτοιες αλλαγές κατα την διαρκεια της χρονιάς ίσως είναι επικίνδυνες….!!Αλλα τι να κάνουν και οι ομάδες πρέπει να το παλέψουν μήπως και η διαφορά πέσει κάτω από το δευτερόλεπτο.Παντως pascal από τα onboard πλάνα η αεροτομή της McLaren φαινεται να καμπτεται περισσότερο από της Mercedes και Ferrari.

    • αφού περνάνε και αυτές τα τεστ άρα είναι και αυτές νόμιμες.

  • ta dokimastika exoun metaferthei na einai ta misa enos protatlimatos kai auto einai ligo kako!