Teaser Photos: Kia Carens στο Παρίσι

Σχετικά άρθρα

Η Kia έδωσε σήμερα τις πρώτες teaser/rendering φωτογραφίες του Carens το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Παρισιού τον Σεπτέμβριο. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο μεσαίο MPV, το οποίο διαθέτει εντελώς νέο σχεδιασμό, χαμηλότερη γραμμή οροφής, μακρύτερο μεταξόνιο, και μεγαλύτερους τροχούς (έως και 18 ίντσες) το νέο Carens έχει σχεδιασθεί βασιζόμενο στην ιδέα της εκμετάλλευσης του δυναμικού χώρου, συνδυάζοντας τη σπορ εντυπωσιακή εμφάνιση, την ευρυχωρία και τη λειτουργικότητα.

[Πηγή: Kia]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Πρεμιέρα για το νέο Kia Carens στο Paris Motor Show

–  Χαμηλότερο, σπορ και πιο κομψό το μεσαίο MPV υπόσχεται λειτουργικότητα και ευρυχωρία με στυλ

– Παγκόσμια πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου στο Paris Motor Show

Σεούλ, 25 Ιουλίου 2012 – Το ολοκαίνουργιο μεσαίο MPV Kia Carens θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Paris Motor Show στις 27 Σεπτεμβρίου.

Με εντελώς νέο σχεδιασμό, χαμηλότερη γραμμή οροφής, μακρύτερο μεταξόνιο, και μεγαλύτερους τροχούς (έως και 18 ίντσες) το νέο Carens έχει σχεδιασθεί βασιζόμενο στην ιδέα της εκμετάλλευσης του δυναμικού χώρου.

Το νέο Carens θα συνδυάζει τη σπορ εντυπωσιακή εμφάνιση, την ευρυχωρία και τη λειτουργικότητα με έντονα συναισθήματα κάτι που πλέον είναι σύνηθες στα προϊόντα της Kia.

Η συνέντευξη Τύπου της Kia στο φετινό Paris Motor Show έχει προγραμματισθεί για τις 17.30(CET) στις 27 Σεπτεμβρίου, και το νέο Carens θα βρίσκεται στην Έκθεση καθ’ όλη τη διάρκειά της, έως τις 14 Οκτωβρίου.

H Kia Motors Corporation (www.kia.com) – κατασκευαστής οχημάτων υψηλής ποιότητας, που προορίζονται όχι μόνο για όσους είναι αλλά και όσους αισθάνονται «νέοι» – ιδρύθηκε το 1944 και είναι η παλαιότερη βιομηχανία κατασκευής μηχανοκίνητων οχημάτων στην Κορέα. Κατασκευάζει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια οχήματα τον χρόνο σε 15 μονάδες κατασκευής και συναρμολόγησης σε 10 χώρες, που στη συνέχεια διαθέτει μέσω ενός ευρύτατου δικτύου αντιπροσώπων και εισαγωγέων σε 149 χώρες. H Kia σήμερα απασχολεί πάνω από 47.000 εργαζόμενους παγκοσμίως και τα ετήσια έσοδά της ανέρχονται σε σχεδόν 39 δισεκατομμύρια δολάρια. H Kia είναι ο μέγας χορηγός του Australian Tennis Open, επίσημος συνεργάτης της FIFA και επίσημος χορηγός του Κυπέλλου UEFA. Το σλόγκαν της Kia Motors Corporation είναι: “The Power to Surprise” (H Δύναμη που εκπλήσσει) και αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της εταιρείας να εκπλήσσει τον καταναλωτή ξεπερνώντας τις προσδοκίες του με καινοτομίες και πρωτοπορίες στο χώρο του αυτοκινήτου και της τεχνολογίας.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Η Kia μας δείχνει καμουφλαρισμένο το Tasman

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό video του Tasman, κρύβοντας το κάτω από ένα περίτεχνο καμουφλάζ. Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει το 2025 και...