Αυτό είναι το Kia pro_cee’d GT [Hot!!!]

Σχετικά άρθρα

Kia pro_cee'd GT 2013

Αυτές είναι οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Kia Pro_cee’d GT το οποίο θα παρουσιαστεί μαζί με το cee’d GT στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2013 με τις πωλήσεις του να ξεκινούν στα μέσα του 2013.

Βλέπουμε ότι η Kia του έχει φορέσει ένα άκρως επιθετικό και όμορφο bodykit αποτελούμενο από νέο μπροστά προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα, όπου διαθέτει κόκκινες λεπτομέρειες και LED προβολείς. Η κυψελοειδής γρίλια διαθέτει το λογότυπο GT και στο πλάι έχουν τοποθετηθεί ποδιές. Στο πίσω μέρος διακρίνεται η αεροτομή καθώς ο νέος προφυλακτήρας ενώ η οροφή του είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα.

Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με τις χαμηλότερες και σκληρότερες αναρτήσεις και τις ζάντες 18″. Τα φρένα του αποτελούνται από κόκκινες δαγκάνες με αεριζόμενους δίσκους μπροστά διαστάσεων 300×28 mm και απλούς δίσκους πίσω διαστάσεων 262×10 mm. Στο εσωτερικό υπάρχουν Recaro σπορ καθίσματα, αλουμινένια πεντάλ και νέα διακοσμητικά.

Kia pro_cee'd GT 2013

Μηχανικά κάτω από το καπό βρίσκεται ο νέος 1.600αρης GDI twin-scroll turbo βενζινοκινητήρας ο οποίος αποδίδει 204 άλογα με 265 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 7,9 δευτερόλεπτα.

Η παραγωγή του pro_cee’d GT θα ξεκινήσει στα μέσα Μαΐου στο εργοστάσιο της Kia στη πόλη Zilina της Σλοβακίας ενώ το cee’d GT θα πωλείται από τα τέλη του έτους. Στην Αγγλία αναμένεται να κοστίζουν κοντά στις £23.000, ενώ στην Ελλάδα η τιμή τους αναμένεται να ξεκινά από τις 24.000-25.000 ευρώ.

[Πηγή: KIA]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Πρεμιέρα για τα νέα Kia pro_ceed GT και ceed GT στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης

Kia pro_ceed GT και ceed GT θα παρουσιαστούν στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης 2013

Είναι τα ισχυρότερα μοντέλα υψηλών επιδόσεων της Kia

Σχεδιάστηκαν στην Ευρώπη και θα κατασκευάζονται στην Ευρώπη

Υπέρ-τροφοδοτούμενος κινητήρας 1.6-λίτρων που θα αποδίδει 204 ps και 265 Nm

Φρανκφούρτη, 28 Ιανουαρίου 2013 – Τα νέα pro_cee’d GT και cee’d GT (τα ισχυρότερα αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων της εταιρείας) θα κάνουν πρεμιέρα στις 5 Μαρτίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης 2013.

Σχεδιασμένα στην Ευρώπη υπό την διεύθυνση του Προέδρου και Αρχισχεδιαστή, Peter Schreyer, οι δύο πρωτοεμφανιζόμενες εκδόσεις διαθέτουν δυναμικό σχεδιασμό, φώτα ημέρας LED, διπλές απολήξεις εξάτμισης, ζάντες αλουμινίου 18” και δαγκάνες φρένων σε έντονο κόκκινο χρώμα.

Ο νέος υπέρ-τροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης 1,6 λίτρων GDI αποδίδει 204 ίππους  και  265 Nm ροπής, κινεί τους εμπρός τροχούς μέσω ενός 6-τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων που επιτρέπει στα pro_cee’d GT και cee’d GT να επιταχύνουν από 0 στα 100 kp/h σε 7.9 δευτερόλεπτα.

Η έναρξη παραγωγής των  pro_cee’d GT και cee’d GT έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Μαΐου 2013 στο εργοστάσιο της KIA στην Zilina Σλοβακίας με έναρξη πωλήσεων στην Ευρώπη από τα μέσα του έτους. Τιμές και εξοπλισμοί θα επιβεβαιωθούν πριν από το εμπορικό λανσάρισμα.

[/learn_more]

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...