Spy Photos: Subaru WRX STI 2015 με το σώμα του Impreza

Σχετικά άρθρα

Subaru WRX STI 2015 Spy Photos (3)

Η Subaru, μετά τη παρουσίαση του πρωτότυπου στην έκθεση της Νέας Υόρκης, ξεκίνησε τις δοκιμές εξέλιξης του νέου Subaru WRX STI, και όπως ήταν λογικό, οι φωτογράφοι έχουν βγάλει τις πρώτες φωτογραφίες του μουλαριού.

Δυστυχώς το μουλάρι δείχνει να έχει χάσει όλο εκείνο το φουτουριστικό σχεδιασμό του πρωτότυπου, κάνοντας το να μοιάζει απλά με ένα επιθετικό Impreza. Διαθέτει νέους προφυλακτήρες, καπό με εισαγωγή αέρα, πλαϊνές ποδιές, μεγάλη αεροτομή και xenon φωτιστικά σώματα με LED φώτα ημέρας.

Μηχανικά οι φήμες το θέλουν να εξοπλίζεται με τον 2.0-λιτρο 4-κύλινδρο turbo κινητήρα του ανανεωμένου Legacy ο οποίος θα αποδίδει κοντά στα 270 με 300 άλογα. Θα συνδυάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο το οποίο θα στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς μέσα στο συστήματος τετρακίνησης της Subaru.

Αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα κάποια στιγμή μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2014.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Mazda EZ-6

Τον προηγούμενο μήνα, στο περιθώριο της έκθεσης του Πεκίνου, η Mazda παρουσίασε το EZ-6, ένα σεντάν μοντέλο που αναπτύχθηκε από την κοινοπραξία Changan Mazda...

“Χάζεψε” ένα Audi Sport Quattro S1 Group B 830 ίππων

Το Audi Quattro S1 Group B μεσουρανούσε στην Group B κατηγορία την δεκαετία του 1980 και φορά τον 2,1-λίτρων 5-κύλινδρο turbo κινητήρα που στη...