Διέρρευσε το φυλλάδιο παραγγελιών του νέου Toyota Corolla 2014

Σχετικά άρθρα

Toyota Corolla 2014 Leaked (1)

Ο αντιπρόσωπος της Toyota από το Kansas καταλάθος δημοσίευσε στο internet το φυλλάδιο παραγγελιών του νέου Toyota Corolla 2014, το οποίο θα ξεκινήσει να πωλείται κάποια στιγμή μέσα στο 2014, αφού αυτό θα παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Μηχανικά εξοπλίζεται με έναν 1.800αρη τετρακύλινδρο κινητήρα ο οποίος διαθέτει μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων. Στα entry-level μοντέλα ο κινητήρας συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό, είτε με ένα 4-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, ενώ τα ακριβότερα μοντέλα, θα εξοπλίζονται και με CVT κιβώτιο, το οποίο μειώνει τη κατανάλωση καυσίμου.

Η νέα Corolla θα είναι διαθέσιμη σε 4 εκδόσεις (base, LE, S και Eco) και στο εσωτερικό θα συναντάμε “Softex” καθίσματα, GPS σύστημα πλοήγησης και κουμπί εκκίνησης κινητήρα.

Toyota Corolla 2014 Leaked (2)

[Πηγή: Car & Driver.com]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota ετοιμάζει τον αντίπαλο του MX-5

Το "μακρινό" 2015 η Toyota είχε παρουσιάσει το S-FR Concept και αναφορές από την Ιαπωνία θέλουν το αυτοκίνητο να περνά στη παραγωγή είτε στα...

Κέρδη ρεκόρ για την Toyota ύψους 31,9 δισ. ευρώ

Η Toyota σημείωσε ρεκόρ κερδών ξεπερνώντας κατά πολύ τις προσδοκίες της αγοράς, με τα λειτουργικά κέρδη της να εκτινάχθηκαν κατά 78% την περίοδο Ιανουαρίου...