Η Mercedes θα αναθεωρήσει τα team orders

Σχετικά άρθρα

mercedes-team-toto-wolff

Το θέαμα να βλέπεις τις δύο Mercedes να μάχονται για την κορυφή, είναι αρκετά όμορφο, από τη στιγμή που και τα μονοθέσια της Γερμανικής ομάδας είναι εκτός συναγωνισμού.

Ο Toto Wolff όπως αναφέρει σε δηλώσεις του, η ομάδα του σκέφτεται σοβαρά να υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες προς τους οδηγούς, σε περίπτωση που ο τρίτος οδηγός πλησιάσει αρκετά τα μονοθέσια της ομάδας.

Για να δούμε τις δηλώσεις του Wolff:

To Μπαχρέιν ήταν ιδιαίτερο για μας επειδή το πακέτο που διαθέτουμε λειτούργησε πολύ καλά εκεί και είχαμε αρκετά μεγάλο πλεονέκτημα, γι ‘αυτό είναι πιο εύκολο να λάβεις μια απόφαση σχετικά με το καλό των αγώνων, επειδή ξέραμε ότι πρόκειται να έχουμε μεγάλη διαφορά από την τρίτη θέση. Όσο πιο πολύ μικραίνει η διαφορά, τόσο περισσότερο θα πρέπει να κοιτάς τους ανταγωνιστές, με βασικό κανόνα ότι ο team-mate δεν είναι ο νούμερο ένα εχθρός, αλλά ο ανταγωνισμός. Σίγουρα θα υπάρξουν καταστάσεις στον αγώνα που θα πρέπει αυτό να το έχουν στο μυαλό τους. Δεν μπορείς να έχεις την πολυτέλεια να χάνεις τόσο πολύτιμο χρόνο, για μία μάχη που ο αντίπαλός σου είναι πίσω σου.

Να σου υπενθυμίσω ότι η Mercedes μετά το τέλος του Κινεζικού GP έχει καταφέρει να κάνει τρία συνεχόμενα 1-2 με τον τρίτο στην κατάταξη πάντα να είναι σε αρκετά μεγάλη απόσταση από τον πρώτο.

Αγώνας Διαφορά μεταξύ Mercedes Διαφορά 1ου-3ου
Μαλαισία 17.313s Vettel, +24.534s
Μπαχρέιν 1.085s Perez, +24.067s
Κίνα 18.062s Alonso, +23.604s

ΠηγήGPupdate

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...