Παραπάνω από ικανοποιητικές οι πωλήσεις του Audi A3 Sedan στις Η.Π.Α.

Σχετικά άρθρα

2014_audi_a3_sedan_06-0327

Τελικά, υπάρχει εντονότατη ζήτηση για μικρά, Γερμανικά, πολυτελή sedans στις Η.Π.Α. Μετά την Mercedes CLA, της οποίας οι πωλήσεις πάνε τόσο καλά που το εργοστάσιο της φίρμας στην Ουγγαρία χρειάζεται να δουλεύει 3 βάρδιες, το Audi A3 Sedan ξεκίνησε δυνατά την πορεία του στην Αμερικανική αγορά.

Η Audi of America ανακοίνωσε πως πούλησε 2.452 οχήματα τον Ιούνιο και 7.735 οχήματα συνολικά από τις αρχές του χρόνου. Δεν είναι μόνο ο όγκος των πωλήσεων του A3 Sedan όμως. Είναι οι αγοραστές καθεαυτοί. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Audi, περισσότεροι από το 25% των αγοραστών του A3 Sedan είναι 30 χρονών ή μικρότεροι. Επιπλέον, πολλοί από τους αγοραστές, προέρχονται από άλλες εταιρίες, κατά κύριο λόγο από την Honda και την Toyota.

Τουλάχιστον όσον αφορά στις Η.Π.Α., οι λίστες αναμονής μεγαλώνουν ημέρα με την ημέρα και το “κύμα” των αγοραστών δεν προβλέπεται να μειωθεί αφού το A3 κέρδισε το 2014 World Car of the Year και το IIHS του απένειμε την ύψιστη διάκριση Top Safety Pick+ για τις επιδόσεις του σε θέματα ασφάλειας. Με την γκάμα του A3 Sedan να συμπληρώνεται όσο περνά ο καιρός με επιπλέον εκδόσεις, η Audi μάλλον έκανε ένα ακόμα best sellerστις Η.Π.Α.

ΠηγήEdmunds

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα