Οι γιατροί πρώτων βοηθειών του Dubai ζήλεψαν την αστυνομία και πήραν Lotus Evora

Σχετικά άρθρα

Lotus Evora first response vehicle

Οι γιατροί πρώτων βοηθειών στο Dubai φαίνεται ότι ζήλεψαν λίγο από την δόξα των αστυνομικών της χώρας, και στα πλαίσια της εβδομάδα Gitex Technology που πραγματοποιείται στο Dubai World Trade Centre, παρουσίασαν μια ειδικά διαμορφωμένη Lotus Evora.

Ο ρόλος του αυτοκινήτου, που έχει τελική ταχύτητα 275 χλμ/ώρα, είναι να έχει την δυνατότητα να μεταφέρει τον εξοπλισμό ενός κανονικού ασθενοφόρου στο τόπο του ατυχήματος πολύ γρηγορότερα, έτσι ώστε οι γιατροί πρώτων βοηθειών να φτάνουν έγκαιρα, μέχρι να φτάσει το κανονικό ασθενοφόρο.

Lotus Evora first response vehicle

Η ειδική αυτή Lotus Evora θα διαθέτει μια μονάδα αναρρόφησης, βαλιτσάκι με απαραίτητα, καρδιακούς απινιδωτές, τσάντες οξυγόνου και νάρθηκες αφρού για κατάγματα, μαζί με ένα κινητό τερματικό που θα επιτρέπει στους νοσηλευτής να καταγράφει τα δεδομένα του ασθενούς και τα ζωτικά στατιστικά του, στέλνοντας τα στο νοσοκομείο πριν φτάσει το ασθενοφόρο.

Lotus Evora first response vehicle

Όλες οι νοσοκόμοι πρώτων βοηθειών που θα οδηγούν την Lotus Evora θα λάβουν ειδική εκπαίδευση, αλλά πρώτα το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί στα πιο σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα της πόλης, όπως το Burj Khalifa και το Jumeirah Beach. Αργότερα, θα προστεθούν στο στόλο του δύο Ford Mustangs, καθώς και μια Chevrolet Corvette C7.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...