Big Bang Ferrari 305 by Hublot Timepiece, ένα ακριβό δώρο χριστουγέννων για τον καρπό σου

Σχετικά άρθρα

big-bang-ferrari-305-by-hublot-timepiece-is-the-gentlemens-gift_1

Αν είσαι λάτρης των ακριβών ρολογιών, τότε ρίξε μια ματιά στη νέα δημιουργία της Hublot. Πρόκειται για το Big Bang Ferrari 305 που θα πωλείται αποκλειστικά και μόνο στη μπουτίκ της μάρκας στο Bal Harbour του Μαϊάμι. Διαθέσιμο σε χρυσό και τιτάνιο, το ρολόι διαμέτρου 45 mm, έχει μπλε, κόκκινα και λευκά διακοσμητικά και φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το λογότυπο της Ferrari, με την Hublot να είναι χορηγός της από το 2011.

Θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή, με το χρυσό να κυκλοφορεί σε 25 μονάδες, και εκείνο από τιτάνιο σε 50, με το καθένα να έχει πάνω του χαραγμένο τον αύξων αριθμό. Ο μηχανισμός του μπορεί να λειτουργήσει για 72 ώρες, όταν το ρολόι δεν βρίσκεται στον καρπό του ιδιοκτήτη, με το ρολόι να είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα. Συνοδεύεται από ανταλλακτικά λουράκια σε πλαστικό, μπλε και μαύρο δέρμα και αν σου άρεσε και θέλεις να μάθεις την τιμή του θα σε στεναχωρήσω. Αυτή δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά παρόμοια μοντέλα της Hublot κοστίζουν μεταξύ 35.000 και 38.000 ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...