Skoda Fabia Street Art

Σχετικά άρθρα

150116 SKODA Fabia Street Art 001

Η Skoda και ο μετρ στο γκράφιτι, Πορτογάλος καλλιτέχνης Armando Gomes μετατρέπουν μια νέα Fabia σε έργο τέχνης. Πρόκειται για την Fabia Street Art με την Skoda να την ετοιμάζει θέλοντας να δείξει την ευρεία εξατομίκευση που προσφέρει η Skoda στο νέο της αυτοκίνητο που είναι διαθέσιμη με 125 χρωματικούς συνδυασμούς.

150116 SKODA Fabia Street Art 002

Η Fabia Street Art δημιουργήθηκε σε διαφορετικά στάδια. Στο αρχικό, ο Armando Gomes δημιούργησε το βασικό μοτίβο με γραμμές και γεωμετρικά σχήματα πάνω στο αμάξωμα του αυτοκινήτου. Οι επιφάνειες που προέκυψαν βάφτηκαν σε διαφορετικά χρώματα. Σε αυτή την φάση, ο καλλιτέχνης με τις υποδείξεις δημοσιογράφων από τον χώρο του lifestyle, κατάφερε να ολοκληρώσει το έργο του δημιουργώντας μία μοναδική πανδαισία χρωμάτων.

150116 SKODA Fabia Street Art 003

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

ŠKODA Fabia: ένα πραγματικό έργο τέχνης!

› O μετρ στο γκράφιτι Armando Gomes δημιούργησε την μοναδική ŠKODA Fabia ‘Street Art’
› Μοναδική, πλούσια σε συναίσθημα και χρώμα: η νέα ŠKODA Fabia είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης πάνω σε τέσσερις τροχούς!
› Ένα πρότζεκτ που διεκπεραιώθηκε σε συνεργασία με δημοσιογράφους που εξειδικεύονται διεθνώς στο lifestyle
› Με ανατρεπτική εμφάνιση, κορυφαία πρακτικότητα και αστική ευελιξία: αυτή είναι η νέα Fabia!

Αθήνα, 16 Ιανουαρίου 2015 – Η νέα ŠKODA Fabia προσφέρει ευρεία εξατομίκευση σε τέτοιο βαθμό, όσο καμία άλλη φορά! Μέσα από 125 επιλογές χρωματικών συνδυασμών, μπορούν να ικανοποιηθούν ακόμη και οι υψηλότερες απαιτήσεις που μπορούν να υπάρξουν! Μάλιστα, η θυγατρική του VW Group παρουσιάζει μία διαφορετική εκτέλεση για το νέο της μικρό: την ŠKODA Fabia Street Art. Ένα πραγματικό έργο τέχνης πάνω σε τέσσερις τροχούς με την υπογραφή του Πορτογάλου καλλιτέχνη Armando Gomes!

«Η νέα ŠKODA Fabia είναι πιο δυναμική από ποτέ, είναι το τέλειο αυτοκίνητο για ασφαλείς και άνετες μετακινήσεις την σημερινή εποχή» λέει ο Werner Eichhorn, υπεύθυνος στον τομέα Πωλήσεων και Μάρκετινγκ στην ŠKODA. «Η μετουσίωση του αυτοκινήτου σε ένα έργο τέχνης, τονίζει την διάθεση της μάρκας για να προσδώσει περισσότερο δυναμισμό. Είμαστε πραγματικά ικανοποιημένοι από την συνεργασία μας με τον μετρ στα γκράφιτι Armando Gomes. Αυτό το πρωτότυπο όσο και ασυνήθιστο πρότζεκτ, επιβεβαιώνει πως προβάλλουμε το νέο μας μοντέλο μέσα από καμπάνιες με νέες δημιουργικές ιδέες», συμπληρώνει ο Eichhorn. Το πρότζεκτ ολοκληρώθηκε τέλη Οκτωβρίου στην Λισσαβόνα, στο πλαίσιο της διεθνούς δημοσιογραφικής παρουσίασης της νέας SKODA Fabia.

Η ŠKODA Fabia Street Art δημιουργήθηκε σε διαφορετικά στάδια. Στο αρχικό, ο Armando Gomes δημιούργησε το βασικό μοτίβο με γραμμές και γεωμετρικά σχήματα πάνω στο αμάξωμα του αυτοκινήτου. Οι επιφάνειες που προέκυψαν βάφτηκαν σε διαφορετικά χρώματα. Σε αυτή την φάση, ο καλλιτέχνης με τις υποδείξεις δημοσιογράφων από τον χώρο του lifestyle, κατάφερε να ολοκληρώσει το έργο του δημιουργώντας μία μοναδική πανδαισία χρωμάτων!

Ο Πορτογάλος Armando Jorge Aires da Costa Gomes έχει αναγνωρισθεί ως ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες γκράφιτι στον κόσμο. Ο 31-χρονος ζει και εργάζεται στην Λισαβόνα, με την ιδιότητα του σχεδιαστή, του εικονογράφου και του παραγωγού φιλμ.

Η νέα ŠKODA Fabia είναι το επιστέγασμα στην μεγαλύτερη γκάμα μοντέλων, στην έως τώρα πορεία της μάρκας. Η 3η γενιά Fabia έρχεται για να ενισχύσει το προφίλ και την πετυχημένη παρουσία της ŠKODA στην διεθνή αγορά. Ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο που προσφέρει πολύ περισσότερα από ότι δείχνει, θέτοντας νέα δεδομένα στην κατηγορία! Η νέα Fabia θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά στα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει και η νέα ŠKODA Fabia Reflex..

Η Fabia, το πρώτο μοντέλο παραγωγής στην σύγχρονη πορεία της μάρκας, υπογραμμίζει την θεαματική εξέλιξη της σχεδιαστικής γλώσσας της ŠKODA, μέσα από μία πιο δυναμική και γεμάτη συναίσθημα προσέγγιση. Μεγάλη βαρύτητα έχει δοθεί στην εξατομίκευση, καθώς η νέα Fabia hatchback θα είναι διαθέσιμη σε 15 χρώματα. Διαθέσιμος θα είναι ένας πρωτότυπος οδηγός χρωμάτων, από τον οποίο προκύπτουν έως 125 διαφορετικές επιλογές και συνδυασμοί για την οροφή, τις κολόνες του αμαξώματος, τους εξωτερικούς καθρέπτες και τους τροχούς.

[/learn_more]

ΠηγήSkoda

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Skoda Vision Gran Turismo concept

Το δικό της Vision GT πρωτότυπο παρουσίασε η Skoda που και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Gran Turismo 7. Το πρωτότυπο αντλεί έμπνευση από το...

Ξεκίνησε η παραγωγή του Skoda Octavia facelift

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Skoda παρουσίασε το facelift του Octavia και σήμερα η τσέχικη εταιρία έκανε γνωστό ότι ξεκίνησε η παραγωγή του best...

Skoda Epiq concept

Η Skoda παρουσίασε σήμερα το Epiq concept, ένα πρωτότυπο αστικό SUV που μας δείχνει το πως θα μοιάζει η έκδοση παραγωγής που θα κυκλοφορήσει...