Θανατηφόρο τροχαίο στο Μαρκόπουλο. Νεκρός 27χρονος, σοβαρά τραυματισμένη 22χρονη

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα τα μεσάνυχτα στη Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο, στο οποίο σκοτώθηκε ο 27χρονος οδηγός ενώ σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η 22χρονη συνοδηγός.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε αρχικά σε μια στάση λεωφορείου και στη συνέχεια σε μια ξύλινη κολώνα του ΟΤΕ και σε μια τσιμεντένια κολώνα της ΔΕΗ. Τόσο ο οδηγός, όσο και η συνοδηγός δεν φορούσαν τις ζώνες ασφαλείας.

Για τον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο με επτά πυροσβέστες και τρία οχήματα.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον άνδρα νεκρό και την γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η μητέρα της 22χρονης είπε πως οι γιατροί δεν δίνουν ελπίδες, με τους γιατρούς να λένε πως η κατάσταση της υγείας της είναι μη αναστρέψιμη. Όπως είπε:

Θα μπει στην εντατική, έκανε ένα χειρουργείο στον εγκέφαλο, δεν είναι καθόλου καλά, οι γιατροί το χαρακτήρισαν μη αναστρέψιμο. Δεν ξέρω. Θα την κρατήσουν διασωληνωμένη στην εντατική, επειδή λειτουργούν τα υπόλοιπα όργανά της. Μας είπαν ότι δεν επιστρέφει. Δεν μίλησαν για βλάβη. Για δρόμο χωρίς γυρισμό μας μίλησαν.

Όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον 27χρονο, η μητέρα της κοπέλας πρόσθεσε:

Αγαπούσε την ταχύτητα. Είχε ξανατρακάρει σοβαρά μια-δυο φορές. Της είπα να ξεκόψει, θα το έκανε πριν μια-δυο μέρες, αλλά τα ξαναβρήκανε και έγινε το μοιραίο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...