Οι προμηθευτές βαθμολογούν την Toyota και την Honda ως τους καλύτερους πελάτες τους

Σχετικά άρθρα

UAW3-1024x769

Η Honda και η Toyota είναι οι δύο αυτοκινητοβιομηχανίες εκείνες που θεωρούνται από τους προμηθευτές, ως οι καλύτερες για να δουλεύει κάποιος. Η Toyota και η Honda, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα μιας πρόσφατης έρευνας της Planning Perspectives, ξεχωρίζουν από τους ανταγωνιστές τους για 14η συνεχόμενη χρονιά, δεδομένου πως τηρούν τα χρονικά περιθώρια και πληρώνουν στην ώρα τους τις συμβάσεις που έχουν με τους προμηθευτές τους, ενώ παράλληλα προστατεύουν και την πνευματική τους ιδιοκτησία.

Στην αντίθετη πλευρά, οι προμηθευτές δεν θέλουν να συνεργάζονται με τη Ford, την Fiat Chrysler, τη Nissan και την General Motors, με την τελευταία να θεωρείται ως η χειρότερη εταιρία στον κλάδο του αυτοκινήτου, για να συνεργαστεί κάποιος μαζί της, παρότι τελευταία κάνει κινήσεις που θα βελτιώσουν την εικόνα της.

Αν πιστεύεις πως αυτή η έρευνα δεν σημαίνει κάτι, θα πρέπει να αναθεωρήσεις αφού η σχέση του εκάστοτε προμηθευτή με τους κατασκευαστές, καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τη σειρά προτεραιότητας στην προμήθεια νέων τεχνολογιών, την τιμή πώλησης των εξαρτημάτων αλλά και το ποιος κατασκευαστής θα δουλέψει με τους καλύτερους μηχανικούς του προμηθευτή. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες θέλουν την καλύτερη τεχνολογία στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Αυτοί οι διαμετρικά αντίθετοι στόχοι, συχνά οδηγούν σε σχέσεις αντιπαλότητας μεταξύ αυτοκινητοβιομηχανιών και προμηθευτών.

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...